Doorgaan naar content
Aan de slag

Dagelijks voeren honderden miljoenen mensen winkelgerelateerde zoekopdrachten uit op Google. Zorg dat u deze doelgroep bereikt.

Rothy’s
ThirdLove
Betabrand

Kom overal in contact met kopers

Met Google kunt u nieuwe klanten werven en de band met uw bestaande klanten versterken. We helpen u de honderden miljoenen mensen te bereiken die elke dag winkelen op onze eigendommen, waaronder Google Zoeken, YouTube, de Google Assistent en Maps, en dat tijdens elke fase van hun winkeltraject.

Vergroot uw merkbekendheid en verhoog uw omzet

Maak het gemakkelijk voor potentiële klanten om uw producten en bedrijfsgegevens te vinden wanneer ze die nodig hebben. Of om uw producten direct op Google te kopen. Onze oplossingen verbeteren het aankoopproces voor kopers via uw site, winkel of app, zodat u meer kunt verkopen.

Alle oplossingen bekijken

Oplossingen voor bedrijven van elke omvang

Of u nu een klein lokaal bedrijf, een winkel met meerdere kanalen of een wereldmerk heeft, uw groei is ons doel. Met onze geïntegreerde tools voor insights, campagnebeheer en rapportage kunt u zich gemakkelijk vergelijken met uw concurrenten, uw volgende groeimogelijkheid vinden en tijd en geld besparen.