Doorgaan naar content
Aan de slag

Merchant Center

Met Google Merchant Center kunt u uw winkel- en productinformatie naar Google uploaden en beschikbaar stellen voor kopers overal op Google. Klanten zien dus alle informatie over uw winkels en producten wanneer ze via een Google-service zoeken. In de EU en Zwitserland kan Merchant Center worden gebruikt met elke service voor prijsvergelijking (Comparison Shopping Service, CSS) waarmee u werkt.

Dit kunt u allemaal doen met Merchant Center

Upload correcte productinformatie

Bied uw klanten actuele informatie. Met Merchant Center kunt u ervoor zorgen dat uw productinformatie, zoals prijs en beschikbaarheid, correct wordt weergegeven aan potentiële klanten op Google.

Bereik klanten overal op Google

Merchant Center biedt meer dan alleen advertenties. Toon uw producten aan kopers op betaalde en onbetaalde kanalen door uw gegevens beschikbaar te maken op platforms van Google.

Ontdek meer insights

Ontvang uitgebreide rapporten en krijg inzicht in uw prestaties voor programma's die aan Merchant Center gekoppeld zijn. Ontdek actiegerichte insights voor prijzen, merchandising en meer om uw bedrijfsstrategie te optimaliseren.

Nog meer voordelen waarmee u groei kunt realiseren

Verkoop uw producten wereldwijd

Shopping-advertenties zijn nu beschikbaar in meer dan negentig landen. U kunt uw producten dus wereldwijd weergeven. Configureer feeds voor meerdere landen in Merchant Center om uw voorraad te tonen aan potentiële kopers uit de hele wereld.

Breng promoties onder de aandacht

Gebruik Merchant Center om promoties in te stellen voor uw Shopping-advertenties. Stel een promotie voor uw hele site in die op ieder product op uw site wordt toegepast, of beperk de promotie tot bepaalde artikelen.

Verbeter de resultaten met aangepaste mogelijkheden

Met Merchant Center kunt u niet alleen uw product- en bedrijfsgegevens ordenen, maar ook betere resultaten boeken. Op de pagina Mogelijkheden van Merchant Center vindt u manieren om uw productgegevens of campagnes te verbeteren en zo meer klikken te genereren.

Het is tijd om uw Merchant Center-account in te stellen

Aan de slag
Women conversing about Smart Shopping campaigns

Veelgestelde vragen