Начален екран

Браузър от Google

Свързвайте се със света чрез браузъра, създаден от Google

Google създава мощни инструменти, с чиято помощ да се свързвате с други хора, да се забавлявате, да работите и да изпълнявате задачи. И всичко това функционира в Chrome.

Таблет Pixel Slate във вертикален режим, показващ началната страница на Google.

Продуктивност дори когато сте офлайн

Благодарение на офлайн интеграцията с приложения като Gmail и Документи можете да работите дори когато нямате достъп до Wi-Fi.

Gmail

Google Документи

Екран с интерфейса на Gmail с имейли.
Gmail

Gmail

С Chrome можете да проверявате електронната си поща в Gmail, да търсите съобщения и дори да им отговаряте, когато нямате връзка с интернет.

Екран на Google Документи с отворен шаблон за проект.
Google Документи

Google Документи

Когато работите с Chrome, можете да създавате, редактирате и използвате офлайн файлове от Документи, Презентации, Таблици и Диск.

Икона на Google Chrome

С Chrome лесно можете да изпълнявате задачите си

Независимо дали ползвате Android, или iOS, Chrome разполага с функциите, с чиято помощ да прекарвате деня си по-ефективно.

Google Pay confirmation screen shown on a Pixel Slate Tablet.
Лого на Google Pay

Google Pay

С Google Pay можете да извършвате в Chrome удобни и защитени плащания. Влезте в профила си в Chrome и лесно използвайте начините на плащане, които сте запазили в профила си в Google.

Икона на Google Преводач

Превод с едно кликване

Преводач може да Ви помага да общувате и да разбирате света.

Лаптоп Pixelbook Go.
Страница от Google Arts and Culture с оригиналния текст на гръцки и с диалогов прозорец на Google Преводач в горния край. Страница от Google Arts and Culture с превод на английски и с диалогов прозорец на Google Преводач в горния край.
Икона на Google Преводач

Google Преводач

Преведете цял уебсайт само с едно кликване. Ползвайте Google Преводач направо от лентата за търсене в Chrome или просто кликнете с десния бутон на мишката върху страницата, която искате да бъде преведена.

Икона за Chromecast

Изведете Chrome на големия екран

С Chromecast и Chrome просто включвате и започвате да предавате.

Телевизионен екран, показващ видеоклип с човек, който разточва тесто, като се показва, че същият видеоклип се предава от лаптоп. Телевизионен екран, показващ видеоклип с човек, който разточва тесто, като се показва, че същият видеоклип се предава от лаптоп.
Лаптоп Pixelbook, показващ видеоклип с човек, който разточва тесто, и същия видеоклип, предаван на телевизионен екран.
Икона за Chromecast за карта

Chromecast

С Chrome можете да предавате съдържание от устройството си към Chromecast или телевизор с вграден Chromecast. Можете да предавате целия екран или само конкретен раздел.

Изтеглете браузъра от Google