Creeu formularis Kim atractius

Personal

Recull i organitza informació de tot tipus amb Formularis de Google. De franc.

Ves a Formularis de Google Ves a Formularis de Google

Empresa

Formularis de Google, el producte de creació i edició de formularis i enquestes que més t'agrada, amb seguretat i control addicionals per a equips professionals.

Més informació

Obteniu respostes sense esperar

Planifiqueu la propera acampada, gestioneu els registres d'esdeveniments, creeu una enquesta ràpida, recolliu adreces de correu electrònic per enviar butlletins informatius, prepareu un examen sorpresa i molt més.

Feu enquestes amb estil

Utilitzeu una foto o un logotip propis i Formularis triarà els colors adients per crear un document exclusiu i personal. També podeu establir-ne el to amb un dels temes preseleccionats.

Control de qualitat a la vostra manera

Trieu entre les nombroses opcions de preguntes, des d'elecció múltiple fins a menús desplegables o escales lineals. Afegiu imatges i vídeos de YouTube o apliqueu un disseny més sofisticat amb la ramificació de pàgines i la lògica d'exclusió de preguntes.

Creeu o responeu des de qualsevol lloc

Formularis és molt adaptable, de manera que crear i editar formularis i respondre-hi des de pantalles grans i petites és fàcil (i satisfactori).

Organització i anàlisi

Les respostes de les enquestes es recullen de manera organitzada i automàtica a Formularis, i s'hi ofereixen gràfics i informació de les respostes en temps real. A més, si voleu treure més profit de les dades, podeu consultar-les a Fulls de càlcul.

SAN FRANCISCO

Maig

Has d'anar a l'Edifici Ferry Tomàs

Quan creieu que podreu tenir els canvis enllestits?
Dt., 13:06 h
Avatar de la Laia
Cap a les dues?
Dt., 13:06 h
Avatar del Tomàs

Comenceu ara mateix

Esteu a punt per crear el vostre primer formulari? És gratuït i molt fàcil amb Formularis de Google.

Vés a Formularis de Google