Apreneu a crear llocs fantàstics

Consulteu recursos, guies i cursos populars per aprendre a crear el millor contingut per als visitants de la vostra web.

Creeu llocs web de qualitat

Feu aquests cursos per millorar el contingut i l'experiència d'usuari de la vostra web

Passeu per l'Acadèmia per a administradors web

Feu aquest curs per aprendre a crear llocs webs fantàstics, amb continguts de qualitat i que es puguin trobar fàcilment a la Cerca de Google.

Feu el curs

Seguiu les directrius per a administradors web

Seguiu les nostres directrius tècniques, de qualitat i de disseny per ajudar Google a trobar, indexar i classificar el vostre lloc.

Més informació

Apreneu com funciona la Cerca

Apreneu com Google rastreja, indexa i mostra el vostre lloc als usuaris. Consulteu les polítiques que hem definit per mantenir els llocs web amb contingut fraudulent fora dels resultats de la cerca.

Més informació

Obteniu recursos avançats per a desenvolupadors

Cerca per a desenvolupadors

Comproveu que el lloc estigui adaptat per a mòbils

  1. Feu la prova d'optimització per a mòbils 

    Comproveu si les vostres pàgines compleixen els criteris d'optimització per a mòbils de Google.


  2. Llegiu la guia per a administradors web per a mòbils 

    Apreneu a adaptar la vostra web als entorns mòbils amb tutorials que us permetran començar ràpidament, consells sobre SEO per a mòbils i errors habituals que cal evitar.


  3. Baixeu la llista de comprovació per a mòbils de cinc passos 

    Seguiu aquesta llista de comprovació per recordar que heu de fer proves a la vostra web, que heu de tenir en compte els usuaris i que cal que presteu atenció a la velocitat.

Milloreu la vostra presència en les cerques amb una estratègia de SEO

Enteneu què és l'optimització en cercadors (SEO) i com podeu millorar la presència del vostre lloc web tant per als usuaris com per als motors de cerca.

Necessiteu un SEO?

Enteneu els avantatges i els inconvenients de contractar un SEO (optimitzador en motors de cerca) i informeu-vos sobre quines preguntes heu de fer a les empreses d'aquest sector que us ofereixin els seus serveis.

Més informació

Llegiu la guia bàsica d’optimització en motors de cerca

Apreneu com funciona una estratègia de SEO, milloreu l'estructura de la vostra web, optimitzeu-ne i promocioneu-ne el contingut, apreneu a fer servir els rastrejadors i analitzeu el trànsit que rep.

Consulteu el PDF