YouTube har et globalt netværk.

Der ligger adskillige kopier af YouTube-videoer på vores servere rundt omkring i verden, så vi kan starte videostreamingen så tæt på dig som muligt.

Vi vælger den korteste og mest direkte vej.

Når du klikker på Afspil, sender YouTube videodata gennem sit system til din internetudbyder på den mest effektive måde. I nogle tilfælde kan ekstraordinære omstændigheder medføre, at vi er nødt til at anvende en mindre direkte løsning.

Vi kan ikke gøre det alene.

Når internetudbyderen modtager din video fra YouTube, påbegynder de den vigtige opgave i at bringe den fra deres netværk og hjem til dig. De skal sikre sig, at der er tilstrækkelig kapacitet, når de modtager data fra YouTube. Ellers går det ud over din videostreamingkvalitet.

Endelig skal videoen føres ind i dit hjem.

Udover overbelastning af din internetudbyders netværk kan videooplevelsen også blive påvirket af hastigheden på internetudbyderens forbindelse til dit hjem, din Wi-Fi-konfiguration og andre faktorer i hjemmet, f.eks. antallet af tilsluttede enheder.

Overbelastninger på vejen påvirker din videos streamingkvalitet.

Dette kan medføre hyppige afbrydelser og forringet billedkvalitet. Når alt fungerer som det skal, bør du få en problemfri HD-videooplevelse.