Få svar på alle dine spørgsmål om Google My Business

 • Hvad er Google My Business, og hvilke fordele opnår jeg ved at bruge det?

  Google My Business er et gratis værktøj, der giver dig mulighed for at promovere din virksomhedsprofil og dit virksomhedswebsite på Google Søgning og i Maps. Via din Google My Business-konto kan du få vist oplysninger om og interagere med dine kunder, uploade opdateringer af din virksomhedsprofil og se, hvordan kunderne interagerer med din virksomhed på Google.

 • Hvad er en virksomhedsprofil?

  Med en gratis virksomhedsprofil på Google kan du få din virksomhed vist på de allervigtigste tidspunkter, nemlig når potentielle kunder søger efter den eller efter produkter eller services som dem, du tilbyder, på Google Søgning og i Maps. Du kan logge ind på din Google My Business-konto for at opdatere din virksomheds adresse, telefonnummer, website, åbningstider osv. for at gøre det lettere for potentielle kunder at finde og interagere med virksomheden, og du kan holde din profil opdateret i form af nye billeder, særtilbud og promoveringer for at få folk til at vælge lige netop din virksomhed. Få flere oplysninger om, hvordan Google indhenter oplysninger om din virksomhed.

 • Hvordan kan Google My Business hjælpe mig med at nå ud til flere kunder?

  Google My Business gør dig i stand til at nå ud til og interagere med potentielle kunder, når de søger efter din virksomhed på Google. Din virksomhedsprofil bliver vist på Google Søgning og i Maps, og via den kan du svare på anmeldelser, uploade produktbilleder eller særtilbud samt tilføje og redigere dine virksomhedsoplysninger. Med et Google-virksomhedswebsite kan du præsentere din virksomhed professionelt online i form af flotte billeder og udførlige virksomhedsoplysninger. Du kan bruge funktionen Indsigt til at finde ud af, hvordan du kan optimere kundernes interaktionsmuligheder, så du kan opnå endnu bedre resultater, og via fanen Kunder kan du selv interagere med kunderne og derved opnå større engagement.

 • Har Google My Business en mobilapp?

  Ja, og den er gratis. Med Google My Business-appen kan du gøre alt det, du er vant til at gøre på din webkonto, og mere til. Takket være optimerede funktioner er det også blevet nemmere at oprette en markant virksomhedsprofil på farten.

 • Hvad er forskellen på Google My Business og produkter såsom Google Places til virksomheder, en Google-virksomhedsprofil, Google-fortegnelser og Google+ virksomhedssider?

  Google My Business giver dig mulighed for at få det optimale ud af din virksomheds profil på Google. Via din Google My Business-konto kan du administrere og opdatere din virksomhedsprofil samt oprette og opbygge et website, der gør dig i stand til at tiltrække nye kunder og interagere med dem. Google My Business' virksomhedsprofil omfatter alt det, der tidligere blev kaldt Google Places til virksomheder, Google-fortegnelser og Google+ virksomhedssider.

 • Hvad koster det at bruge Google My Business?

  Alle kan bruge Google My Business gratis, og det mener vi helt bogstaveligt. Du kan også få flere oplysninger om, hvordan du kan skabe vækst i din virksomhed ved hjælp af Google Ads, ved at besøge dette website.

 • Bør jeg bruge Google My Business, hvis jeg har et website i forvejen?

  Ja! Din gratis Google-virksomhedsprofil fungerer som et supplement til og skaber større opmærksomhed om din virksomheds website på Google Søgning og i Google Maps. Du kan også vælge at tilføje et link til dit website på din virksomhedsprofil.

 • Kan jeg bruge Google My Business, selvom jeg ikke har en fysisk virksomhed?

  Ja! Du behøver ikke have en fysisk virksomhedsadresse for at få dine virksomhedsoplysninger registreret og vist på Google. Det kan f.eks. være, at du har en udekørende servicevirksomhed eller driver virksomhed på din privatadresse.

 • Hvorfor skal jeg bekræfte min virksomhed?

  Godt spørgsmål! Det gør os i stand til at bekræfte, at du er den retmæssige ejer af virksomheden, så du har tilladelse til at administrere din Google-virksomhedsprofil. Vi lægger stor vægt på sikkerheden, og vi vil gerne sikre os, at det kun er dig, der kan foretage opdateringer af din virksomhedsprofil.

 • Hvordan bekræfter jeg min virksomhed?

  Det er nemt: For de fleste virksomheders vedkommende kan ejerskabet bekræftes via telefon eller sms eller ved at anmode Google om at sende dig et postkort med en bekræftelseskode. Du kan få flere oplysninger om, hvordan du kan bekræfte din virksomhed, her.

 • Hvordan får jeg en mailadresse til min virksomhed?

  Du kan få en mailadresse med din virksomheds domænenavn, f.eks. dig@dinvirksomhed, til dig og alle på dit team med Gmail fra Google Workspace, endnu et virksomhedsværktøj fra Google. En virksomhedsmailadresse skaber større tillid blandt kunderne og giver dig mulighed for at oprette mailaliasser som f.eks. hjælp@dinvirksomhed og salg@dinvirksomhed, som du kan bruge, når du svarer på henvendelser fra kunder. Se, hvordan du får en tilpasset mailadresse med Google Workspace.