Her er ChromeOS

ChromeOS er det hurtige, enkle og sikre operativsystem på Chromebooks.

Brugervenlighed

Opgrader, og alt bliver meget nemmere

Livet er svært nok i forvejen. Gør det hele lidt nemmere med en Chromebook.

Nem konfiguration

Det er nemt at konfigurere din nye Chromebook. Du skal bare logge ind på din Google-konto, og så er alle dine Google Drev-filer og dine Chrome-præferencer på din nye Chromebook.

Enkel konfiguration med ChromeOS

Sikkerhed

Indbygget sikkerhed

Chromebook beskytter dig og dine data med funktioner som f.eks. indbygget virusbeskyttelse og sikker understøttelse af flere brugere.

Family Link

Family Link-appen fra Google hjælper dig med at opstille digitale spilleregler for børn, der bruger Chromebooks. Angiv tidsbegrænsninger, og juster børnenes kontoindstillinger.

Et barn sidder ved et bord og skriver på en Chromebook med en voksen på hver sin side. Tre screenshots fra Family Link ses ved siden af billedet.

Hastighed

Altid klar til brug

Chromebooks starter op på få sekunder, og med automatiske opdateringer* får du altid den nyeste software uden at blive forstyrret.

*På g.co/chromeosupdates kan du se, hvor længe en enhed er kvalificeret til opdateringer.

Starter op på få sekunder

Med den hurtige opstart spilder du ikke et øjeblik. Uanset om du skal besvare en vigtig mail, tage noter i undervisningen eller slappe af derhjemme, kan du bare åbne den og gå i gang.

Er du klar til at skifte?

Billede i fugleperspektiv, der viser de tre forskellige tilstande, som en konvertibel Chromebook kan have: Lukket, tablet og computer.