Google bruger cookies i forbindelse med levering af tjenester, annoncetilpasning og trafikanalyse. Du kan til enhver tid justere indstillingerne for beskyttelse af personlige oplysninger i dine Google-indstillinger. Få flere oplysninger. OK

Acer Chromebook Spin 311

Vejledende udsalgspris: 2.695 kr.

Priser kan variere alt efter forhandler.

Acer Chromebook Spin 311 er lavet til et liv på farten – det lille og lette kabinet kan indstilles til forskellige tilstande, så du kan bruge enheden i enhver situation. Acer Chromebook Spin 311 er lavet til et liv på farten – det lille og lette kabinet kan indstilles til forskellige tilstande, så du kan bruge enheden i enhver situation. Se alle Chromebooks på:

Vigtigste funktioner

  • 11,6" skærm
  • 10 timers batteritid.
  • Op til 64 GB lagerplads
  • Intel Celeron N4000 1,1 Ghz dualcore
  • Med lang batteritid, en hurtig Intel® CPU og hurtig Wi-Fi 5-forbindelse (802.11ac) kommer brugerne online på et øjeblik.

Acer Chromebook Spin 311

Vejledende udsalgspris: 2.695 kr.

Priser kan variere alt efter forhandler.

Acer Chromebook Spin 311

Vejledende udsalgspris: 2.695 kr.

Lad os se på det tekniske

Operativsystem

Chrome OS
Chromebooks kører Chrome OS – et helt nyt operativsystem, der er udviklet af Google til en helt ny generation af computere. Det er browserbaseret, kører i skyen og starter op på få sekunder, så du kan komme på internettet næsten med det samme. Og takket være Chrome OS administreres opdateringer automatisk1, så Chromebooks tilmed bliver hurtigere og mere sikre med tiden.
1. Gå til Hjælp for at få flere oplysninger om, hvornår automatiske opdateringer udløber på denne enhed.

Det bedste fra Google

Alle apps fra Play Butik lige ved hånden
Få adgang til alt det seneste inden for Android-apps, spil, musik, film, tv, bøger, blade og meget mere – alt sammen fra din Chromebook. Play Butik udbygger hele tiden samlingen af apps og tilbud, så du kan altid finde noget til ethvert humør.

Har du nogen spørgsmål?

Uanset om du overvejer at købe din første Chromebook eller er på jagt efter en opgradering, står vi klar til at hjælpe.

©2021 DigitalGlobe

Få dine Acer Chromebook Spin 311

Vejledende udsalgspris: 2.695 kr.