Google bruger cookies i forbindelse med levering af tjenester, annoncetilpasning og trafikanalyse. Du kan til enhver tid justere indstillingerne for beskyttelse af personlige oplysninger i dine Google-indstillinger. Få flere oplysninger. OK

Dell Inspiron Chromebook 14 2-i-1

Vejledende udsalgspris: 5.499 kr.

Priser kan variere alt efter forhandler.

Dell Inspiron Chromebook 14 2-i-1 er lige så nem at bruge som Chrome OS og har et elegant aluminiumskabinet. Dell Inspiron Chromebook 14 2-i-1 er lige så nem at bruge som Chrome OS og har et elegant aluminiumskabinet. Se alle Chromebooks på:

Vigtigste funktioner

  • Elegant 14" aluminiumsdesign med smal kant
  • Bagbelyst tastatur som standard og indbygget EMR-pen
  • Intel® CoreTM i3 CPU (8. generation) og op til 128 GB eMMC-lagerplads

Dell Inspiron Chromebook 14 2-i-1

Vejledende udsalgspris: 5.499 kr.

Priser kan variere alt efter forhandler.

Dell Inspiron Chromebook 14 2-i-1

Vejledende udsalgspris: 5.499 kr.

Lad os se på det tekniske

Operativsystem

Chrome OS
Chromebooks kører Chrome OS – et helt nyt operativsystem, der er udviklet af Google til en helt ny generation af computere. Det er browserbaseret, kører i skyen og starter op på få sekunder, så du kan komme på internettet næsten med det samme. Og takket være Chrome OS administreres opdateringer automatisk1, så Chromebooks tilmed bliver hurtigere og mere sikre med tiden.
1. Gå til Hjælp for at få flere oplysninger om, hvornår automatiske opdateringer udløber på denne enhed.

Det bedste fra Google

Alle apps fra Play Butik lige ved hånden
Få adgang til alt det seneste inden for Android-apps, spil, musik, film, tv, bøger, blade og meget mere – alt sammen fra din Chromebook. Play Butik udbygger hele tiden samlingen af apps og tilbud, så du kan altid finde noget til ethvert humør.

Har du nogen spørgsmål?

Uanset om du overvejer at købe din første Chromebook eller er på jagt efter en opgradering, står vi klar til at hjælpe.

Inspiron Chromebook 14 2-i-1 har en batteritid på op til 15 timer og 33 minutter* med Intel® Core™ i3-8130U-processor (8. generation), Intel® UHD Graphics 620 med delt grafikhukommelse, 8GB DDR4-systemhukommelse, 128 GB eMMC, FHD 1080p IPS-touchskærm fra AUO, EMR-pen og 4-cellet 56 WHr-batteri**. Denne test blev udført af Dell Labs i august 2018. C4-konfiguration: Tilgængeligheden af muligheder og konfigurationer varierer, afhængigt af hvor du befinder dig.

*Batteritiden er baseret på Google Chrome Power LoadTest, som du kan finde på http://www.chromium.org/chromium-os/testing/power-testing . Testresultater er kun til sammenligning. Den faktiske batteritid kan være markant kortere end testresultaterne og varierer afhængigt af konfigurationen og brugen af produktet samt softwaren, driftsforholdene, indstillingerne for strømstyring og andre faktorer. Den maksimale batteritid bliver kortere med tiden.

©2021 CNES / Astrium, DigitalGlobe

Få dine Dell Inspiron Chromebook 14 2-i-1

Vejledende udsalgspris: 5.499 kr.