Dit eventyr starter nu

Gå ikke glip af disse særtilbud

Få 3 måneder på vores regning

NVIDIA GeForce NOW

Få 3 måneders omkostningsfri adgang til det højeste niveau af NVIDIA GeForce NOW-medlemskabet, og spil i op til 120 FPS og 1600p.

*Kun i en begrænset periode. Vilkår gælder.

Dine yndlingstitler lige ved hånden

Søg hurtigt efter spil, du kan lide, ved hjælp af multiknappen.

Optimer dit spil

Tastatur med anti-ghosting

Få et forspring med Chromebooks spiltastatur med anti-ghosting. I modsætning til tastaturet på almindelige bærbare computere er dette tastatur bygget specifikt til at følge med gameres hurtige indtastninger. Det understøtter samtidige tryk på flere taster uden fejl, så du hurtigt og præcist kan gøre det, der skal til for at vinde.

Nærbillede af vigtige spiltaster på et tastatur med anti-ghosting.

Skarpe billeder og flot gameplay

Din Chromebook til gaming i skyen leveres med en 120 Hz-skærm med høj opløsning. Skærmen med høj opløsning giver krystalklare billeder til gaming og meget mere. Opdateringshastigheden på 120 Hz giver gameplay med høj FPS, så du ikke går glip af noget, og du får et forspring i forhold til gamere, der spiller med en almindelig skærm.

Den nyeste grafik i skyen

Med grafik på øverste niveau fra NVIDIA GeForce NOW kan du opleve pc-spil med høj ydeevne, flotte billeder og meget lav forsinkelse. Stream via verdens mest kraftfulde supercomputer til spil, og få gameplay med 120 FPS*, ray tracing m.m.

*Ydeevne og funktioner varierer efter medlemskabstype. Få flere oplysninger på https://www.nvidia.com/en-us/geforce-now/memberships.

Et opdelt billede fra Cyberpunk 2077 viser en mere grynet side, hvor RTX er deaktiveret, og en skarpere side, hvor RTX er aktiveret.

Stream Xbox-spil på din Chromebook

Stream hundredvis af Xbox-spil, bl.a. ikoniske franchisespil som f.eks. Gears, Forza Horizon og Microsoft Flight Simulator, med Game Pass Ultimate på xbox.com/da_DK/play.

Du kan finde flere forskellige tilgængelige Xbox-spiltitler på startskærmen for Xbox Game Pass Ultimate.

Få en bedre spiloplevelse med tilbehør

Works With Chromebook
Der vises et sort spilleheadset, en sort trådløs mus og en sort trådløs controller.

*Xbox Cloud Gaming (beta): Kræver Xbox Game Pass Ultimate (eller et understøttet spil, som er gratis at spille) og en understøttet Bluetooth-controller (sælges hver især separat). Et abonnement på Ultimate kan opsiges når som helst for at undgå fremtidige debiteringer. Streamingbegrænsninger er gældende. Serverens tilgængelighed og ventetider kan variere. Spilkataloget og titler, som er gratis at spille, kan variere over tid, efter region og efter enhed. Kræver internet. Gebyrer fra internetudbyderen er gældende. xbox.com/gamepass