Gå til indhold

Chromebook-funktioner for hele familien

Chromebooks er designet til at hjælpe dig og din familie med at klare jeres vigtige gøremål på en nem og sikker måde. Chromebooks kører ChromeOS, der er det sikre operativsystem fra Google, og fås i mange forskellige størrelser, så du kan finde den perfekte computer til din families behov. Konfigurationen er nem og hurtig, og du og din familie får adgang til funktioner, der giver jer mulighed for nemt og sikkert at finde underholdning, få mere fra hånden og bruge nettet.

Et barn sidder mellem to voksne ved et bord med en Chromebook.

En sikker og familievenlig computer

Chromebooks har indbygget virusbeskyttelse, som beskytter din families data. Google Family Link giver dig mulighed for at administrere dit barns Chromebook ved at angive grænser for skærmtid og styre, hvilket indhold barnet har adgang til. Med multibrugerlogin har hvert familiemedlem sit eget private område på den computer, I deles om.

En voksen sidder i en sofa med en computer i skødet og et barn på hver sin side.

Nem og hurtig for alle i din familie

Det er nemt at konfigurere din Chromebook – du skal bare logge ind på din Google-konto. Så får du øjeblikkelig adgang til dine dokumenter. Den lange batteritid og muligheden for offlineadgang til Google Docs, Google Sheets, Gmail m.m. hjælper dig og din familie med at holde styr på jeres gøremål og lektier, selv når I er på farten. Chromebooks opdateres også automatisk*, så tingene fungerer, som de skal, og softwaren forbliver hurtig og opdateret med de nyeste funktioner.

*På g.co/chromeosupdates kan du se, hvor længe en enhed er kvalificeret til opdateringer.

En computer, der bruges som en tablet, hvor tastaturet vender nedad.

Skift fra arbejde til underholdning med bare ét klik

Bliv mere produktiv, eller spil med dine venner. I Google Play Butik finder du hundredvis af apps til Chromebook, som gør det nemmere for kolleger, familier og venner at kommunikere i realtid.

Få tingene gjort

Samarbejd med kolleger, holdkammerater og alle derimellem med adgang til Microsoft® Word, Zoom, Adobe Lightroom, Google Sheets m.m.

*Yderligere funktioner er tilgængelige med et Microsoft 365-abonnement. Microsoft, Excel og PowerPoint er registrerede varemærker, der tilhører Microsoft Corporation.

Afslapning og underholdning

Omdan din Chromebook fra en mobil arbejdsstation til en biograf, en gamingcomputer eller et digitalt lærred ved hjælp af dine yndlingsapps, f.eks. Netflix, Disney+, Among Us og Canva

Læring og udvikling

Uanset, om du befinder dig i eller uden for klasseværelset, kan du fokusere på at lære ved hjælp af dine yndlingsapps som f.eks. Google Classroom, Codecademy m.m.

Få flere oplysninger om Chromebook

Er du stadig ikke helt sikker på, om Chromebook er det rette valg for dig og dine børn? På denne liste over ofte stillede spørgsmål kan du få flere oplysninger om vores familievenlige computere.

Udnyt teknologien til din families fordel

Få flere oplysninger om, hvordan din familie kan holde den tætte kontakt ved lige med Google.

Udviklet til læring

Se, hvordan Google sætter sit aftryk på læring og innovation i undervisningslokalet og på arbejdspladsen.

Er du klar til at skifte?

Billede i fugleperspektiv, der viser de tre forskellige tilstande, som en konvertibel Chromebook kan have: Lukket, tablet og computer.