Har du spørgsmål vedrørende Chromebook?

Få svar på nogle af folks oftest stillede spørgsmål om Chromebooks.

Kan jeg klare alle mine gøremål på en Chromebook?

Ja, Chromebooks har de apps, du skal bruge til både arbejde og fritid. Du kan få noget fra hånden med apps som f.eks. Microsoft® Office, slippe kreativiteten løs med apps som f.eks. Adobe Lightroom og slappe af med apps som f.eks. Netflix eller dine yndlingsspil til computer, konsol eller mobil.

En person sidder i en sofa og ser en præsentation på sit fjernsyn. En anden person sidder på gulvet ved sofabordet med en Chromebook.

Er Chromebooks sikre at bruge?

Alle Chromebooks har indbyggede sikkerhedsfunktioner, så du er beskyttet fra det øjeblik, du åbner din nye Chromebook. ChromeOS har også flere sikkerhedslag og opdateres automatisk, så du ikke forstyrres.*

*På g.co/chromeosupdates kan du se, hvor længe en enhed er kvalificeret til opdateringer.

Kan jeg bruge Microsoft® Office på en Chromebook?

Chromebooks fungerer sammen med Microsoft® Office. På nettet kan du nemt finde de apps, du skal bruge, uanset om det er Word, Excel® eller PowerPoint®. Du får også Google Docs, Sheets og Slides på Chromebooks, så du kan holde produktiviteten oppe og få noget fra hånden.

*Yderligere funktioner er tilgængelige med et Microsoft 365-abonnement. Microsoft, Excel og PowerPoint er registrerede varemærker, der tilhører Microsoft Corporation.

Er Chromebooks velegnede til gaming?

Ja, for Chromebooks giver dig adgang til dine yndlingsspil til computer, konsol og mobil. Du kan spille kvalitetsspil som bl.a. Cyberpunk 2077 og Assassin’s Creed Valhalla på GeForce NOW. Du kan også finde mobilspil som f.eks. Clash of Clans, Star Wars: KOTOR og mange andre i Play Butik.

En person sidder i en sofa med fødderne oppe og spiller computerspil på en Chromebook via en spilcontroller.

Kan Chromebooks håndtere krævende arbejdsopgaver?

Alle Chromebooks er hurtige og sikre enheder, der er udviklet til at hjælpe dig med dine daglige gøremål på computeren. Hvis du leder efter en mere kraftfuld enhed, kan du kigge nærmere på premium-Chromebooks, der er udviklet med multitasking og krævende arbejdsopgaver for øje.

En person i en stribet bluse sidder ved et skrivebord og arbejder på en Chromebook, der er tilsluttet en ekstern skærm.

Kan jeg få premium-Chromebooks?

Chromebooks fås i mange forskellige former og størrelser og med lige de specifikationer, der passer til dine behov. Du kan få slanke, kraftfulde letvægtscomputere, 2 i 1-enheder, der kan drejes 360°, og enheder med aftageligt tastatur, så du nemt kan skifte mellem computer- og tablettilstand.

En åben Chromebook på en hvid bordplade i marmor med en mobiltelefon til venstre og en plante i baggrunden.

Har Chromebooks tilstrækkelig med lagerplads?

Ja, på dit lokale drev i skyen kan du få den mængde lagerplads, du har brug for, på en Chromebook. Du kan få en enhed med en stor mængde lagerplads, og du får også 100 GB lagerplads i skyen på vores regning i et år, når du køber en ny Chromebook.

En person står foran en væg, hvor der hænger billeder, og skriver på en Chromebook, der står på et bord, hvor der ligger kameraobjektiver.

Fungerer Android-telefoner sammen med Chromebook?

Din Chromebook og din Android-telefon er udviklet til at fungere sammen. Med Telefonstyring kan du administrere telefonindstillinger og svare på beskeder direkte fra din Chromebook. Du kan også låse din computer op med blot ét tryk, nemt oprette forbindelse til hotspots og meget mere.

Virker Chromebooks offline?

Med en Chromebook keder du dig aldrig – bliv underholdt og få mere fra hånden, også selvom du er offline. Hvis du mister forbindelsen, kan du stadig bruge din Chromebook til følgende:

  • Tjek din mail i Gmail i offlinetilstand
  • Hold styr på budgetter eller planlæg fester i Google Sheets og Docs i offlinetilstand
  • Tjek din dagsorden i Google Kalender-appen
  • Organiser din huskeliste i Google Keep
  • Se en film i Netflix-appen*
  • Lyt til dine foretrukne podcasts i Pocket Casts-appen.
  • Gem websider, når du bruger Chrome, så du kan læse dem offline senere.

*kræver abonnement.

En person sidder på en mur og viser en åben Chromebook til en anden person. Begge personer kigger på skærmen.

Hvad er Multiknappen?

Alle Chromebooks har en multiknap. Med denne knap kan du hurtigt finde det, du skal bruge. Tryk på den for at søge på Google, i Drev eller efter apps, filer og meget andet – alt sammen på ét sted. Du kender muligvis denne knap under et andet navn – "applisten" eller "søgetasten". Vi syntes, at denne knap fortjente et navn, som i højere grad forklarer, hvorfor den er så nyttig til at finde alt, hvad du skal bruge til at foretage research, lave lektier, afprøve nye opskrifter og meget mere.

Kan jeg bruge Chromebook til kreative formål?

Ja, Chromebooks har en række apps, der kan hjælpe dig med at slippe kreativiteten løs. Der er billed- og videoredigeringsapps som f.eks. Adobe Lightroom og Clipchamp, designapps som f.eks. Canva og Adobe CC Express, tegneapps som f.eks. Clipstudio Paint Pro, og apps til komponering af musik som f.eks. Amped Studio og Soundtrap.

En mørkhåret person sidder ved et skrivebord med en Chromebook i standtilstand i venstre hånd og en styluspen i højre hånd.

Der følger fordele med din Chromebook

Du kan få særlige fordele og tilbud på apps, når du køber en Chromebook. Se, hvad du kan få lige nu.

Det siger eksperterne

Chromebook-platformen er sikker, stabil og vedligeholder sig selv. Du bliver ikke forstyrret af evindelige opdateringer og genstarter. Stort set alt klares i baggrunden.

Forbes

Chromebooks er ekstremt brugervenlige. Hvis alt, hvad du foretager dig, kan klares i en webbrowser eller ved hjælp af web- eller Android-apps, er der god grund til at vælge en Chrome-enhed.

CNET

Hvis du har brug for ekstra computerkraft, er en Chromebook en af de mest alsidige og prisvenlige løsninger.

FastCompany

ChromeOS + Chromebook = effektivitet + lang batteritid. Chromebooks er holdbare.

Forbes

Er du klar til at skifte?

Det er nemt at skifte fra din Mac eller pc. Gennemgå vores detaljerede vejledning for at sikkerhedskopiere og overføre filer fra din gamle computer til din nye Chromebook.

Der er et stort udvalg af Chromebooks til Mac- eller pc-brugere, der gerne vil prøve noget nyt.