Sådan skifter du

Det er let som en leg at skifte

Du kan bruge din Google-konto til at overføre alt fra din gamle computer ved hjælp af tre enkle trin.

Trin 1
Log ind på din Chrome-browser
Du skal starte med at sørge for, at du er logget ind på din Google-konto i Chrome-browseren på din gamle Mac- eller Windows-computer. På denne måde gemmer du alle dine bogmærker, adgangskoder og indstillinger, så du er klar til at skifte.
Har du ikke Chrome endnu?
Importér dine indstillinger fra Safari eller Internet Explorer.
Trin 2
Sikkerhedskopiér dine filer
Filer
Download Backup og synkronisering, og log ind på din Google-konto. Upload derefter filerne fra din gamle computer og dine gamle SD-kort for at gemme dem sikkert i Google Drev. Du kan også sikkerhedskopiere dine filer til en ekstern harddisk, som du kan slutte til din Chromebook på et senere tidspunkt.
Billeder
Upload dine billeder til Google Fotos , så du kan få direkte adgang til dem fra din telefon, tablet og Chromebook. Klik på "Upload nyligt tilføjede billeder og videoer til Google Fotos", når du konfigurerer Backup og synkronisering.
Musik
Føj dine yndlingsmusiksamlinger til Musikmanager, så du kan høre dem i Google Play Musik.
Trin 3
Log ind på din nye Chromebook
Sørg for, at du bruger den samme Google-konto, som du brugte under trin 1 og 2. Du har adgang til alle dine filer, når du åbner Google Drev. Hvis du brugte en ekstern harddisk, skal du slutte den til din Chromebook.

Se det hele på din nye Chromebook

Når du er logget ind, er du klar. Alt det bedste fra Google er indbygget i din Chromebook, og du har et væld af apps lige ved hånden.

En person med lyst, krøllet hår sidder i en grøn stol med en Chromebook i skødet og taster.

mere fra hånden
med din Chromebook

Se hurtige, sjove videoselvstudier for at finde ud af, hvordan du får mest muligt ud af din Chromebook.