Σπίτι

Λειτουργίες

Γνωρίστε τις λειτουργίες που κάνουν το Chrome να ξεχωρίζει

Χάρη στις βοηθητικές λειτουργίες της Google, το Chrome σάς βοηθά να κάνετε τη δουλειά σας και να παραμένετε ασφαλείς στο διαδίκτυο.

Επάνω αριστερή γωνία στην οθόνη ενός φορητού υπολογιστή Pixelbook Go όπου εμφανίζονται η γραμμή αναζήτησης του Google.com και οι αγαπημένες εφαρμογές.
Τηλέφωνο Pixel 4 XL στην οθόνη του οποίου εμφανίζονται η γραμμή αναζήτησης του ιστοτόπου Google.com, οι αγαπημένες εφαρμογές και τα προτεινόμενα άρθρα.
Pixelbook Go laptop with screen displaying Chrome password check with a passsword update dialog box.
εικονίδιο για κωδικό πρόσβασης

Έλεγχος κωδικών πρόσβασης

Ξέρετε ότι οι κωδικοί πρόσβασής σας είναι ασφαλείς

Το Chrome όχι μόνο δημιουργεί και αποθηκεύει ισχυρούς κωδικούς πρόσβασης, αλλά μπορεί επίσης να ελέγχει τους αποθηκευμένους κωδικούς πρόσβασης και να σας προειδοποιεί για τυχόν διαδικτυακές παραβιάσεις.

Παράθυρο του προγράμματος περιήγησης Chrome στο οποίο εμφανίζονται οι ρυθμίσεις λογαριασμού και συγχρονισμού για τους Λογαριασμούς Google με ενεργοποιημένο τον συγχρονισμό.

συγχρονισμός

Συγχρονισμός του Chrome σε διάφορες συσκευές

Είτε χρησιμοποιείτε τον φορητό υπολογιστή σας είτε το tablet ή το τηλέφωνό σας, τα δεδομένα σας στο Chrome σας ακολουθούν. Όταν έχετε ενεργοποιήσει τον συγχρονισμό, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στους σελιδοδείκτες, τους αποθηκευμένους κωδικούς πρόσβασης και τις ασφαλείς πληροφορίες πληρωμών σας από οποιαδήποτε συσκευή.

Λειτουργία χαμηλού φωτισμού

Το Chrome φοράει μαύρα

Επιλέξτε από μια ποικιλία θεμάτων και χρωμάτων, όπως η Λειτουργία χαμηλού φωτισμού, ανάλογα με τις ανάγκες ή τη διάθεσή σας.

Φωτεινό

Σκούρο

Σκούρο γκρι θέμα του Chrome

Αποκτήστε το στο Webstore
Παράθυρο του προγράμματος περιήγησης Chrome στο οποίο εμφανίζεται ο ιστότοπος Google.com. Χρησιμοποιείται το σκούρο γκρι θέμα.

Κλασικό θέμα του Chrome

Αποκτήστε το στο Webstore
Παράθυρο του προγράμματος περιήγησης Chrome στο οποίο εμφανίζεται ο ιστότοπος Google.com. Χρησιμοποιείται το κλασικό θέμα.

Προεπιλεγμένο θέμα του Chrome

Δείτε περισσότερα θέματα στο Webstore
Παράθυρο του προγράμματος περιήγησης Chrome που προβάλλει τον ιστότοπο Google.com.
Παράθυρο του προγράμματος περιήγησης Chrome στη Λειτουργία χαμηλού φωτισμού. Στο παράθυρο εμφανίζεται ο ιστότοπος Google.com.

Αύξηση της παραγωγικότητάς σας

Παράθυρο του προγράμματος περιήγησης Chrome στο οποίο εμφανίζεται ο συνδυασμός πολλών καρτελών σε μια ομάδα καρτελών.

καρτέλες

Οργανωθείτε χρησιμοποιώντας καρτέλες

Οι καρτέλες σάς βοηθούν να παραμένετε οργανωμένοι όταν έχετε ανοικτές πολλές σελίδες και εκτελείτε πολλές εργασίες ταυτόχρονα. Μπορείτε να ομαδοποιήσετε τις καρτέλες για καλύτερη οργάνωση ή να καρφιτσώσετε καρτέλες για να ανοίγετε αυτόματα τους ιστοτόπους που χρησιμοποιείτε συχνά.

Παράθυρο του προγράμματος περιήγησης Chrome στο οποίο εμφανίζεται το παράθυρο διαλόγου στοιχείων ελέγχου μέσων.

Στοιχεία ελέγχου μέσων

Περισσότερος έλεγχος για τα μέσα σας

Ελέγξτε εύκολα την αναπαραγωγή ήχου και βίντεο σε κάθε καρτέλα του Chrome. Ανοίξτε τον κόμβο μέσων για πρόσβαση στα στοιχεία ελέγχου που επιτρέπουν τη διαχείριση της τρέχουσας αναπαραγωγής ή την προβολή ενός βίντεο στη λειτουργία picture-in-picture.

Το πρόγραμμα περιήγησης Chrome εμφανίζει το παράθυρο διαλόγου εναλλαγής προφίλ.

Προφίλ

Διαχωρισμός λογαριασμών και προφίλ

Με τα προφίλ, μπορείτε να διατηρείτε ξεχωριστά όλες τις πληροφορίες του Chrome, όπως τους σελιδοδείκτες, το ιστορικό, τους κωδικούς πρόσβασης και άλλες ρυθμίσεις. Τα προφίλ ενδείκνυνται όταν ένας υπολογιστής χρησιμοποιείται από πολλά άτομα ή όταν έχετε πολλούς λογαριασμούς, για παράδειγμα έναν λογαριασμό για την εργασία σας και έναν άλλο για προσωπική χρήση.

Τηλέφωνο Pixel 4 XL στην οθόνη του οποίου εμφανίζονται σύνδεσμοι με τα άρθρα που έχουν επιλεγεί για τον χρήστη.
icon-article

Άρθρα για εσάς

Άρθρα ειδικά επιμελημένα για εσάς

Όταν χρησιμοποιείτε το τηλέφωνό σας, το Chrome εμφανίζει άρθρα, ιστολόγια και περιεχόμενο από τον ιστό με βάση τα ενδιαφέροντά σας. Όσο περισσότερο χρησιμοποιείτε το Chrome, τόσο περισσότερο εξατομικεύεται.

Επεκτάσεις

Προσθέστε περισσότερες λειτουργίες με τις επεκτάσεις για το Chrome.

Απόκτηση του προγράμματος περιήγησης από την Google