Σπίτι

Πρόγραμμα περιήγησης από την Google

Σύνδεση με τον κόσμο μέσω του προγράμματος περιήγησης από την Google

Η Google δημιουργεί ισχυρά εργαλεία που σας βοηθούν να συνδέεστε με τον κόσμο, να παίζετε, να εργάζεστε και να ολοκληρώνετε ό,τι έχετε να κάνετε. Και όλα αυτά γίνονται στο Chrome.

Συσκευή tablet Pixel Slate στην οθόνη της οποίας εμφανίζεται σε οριζόντιο προσανατολισμό η αρχική σελίδα Google.

Παραγωγικότητα ακόμα και όταν είστε εκτός σύνδεσης

Η εκτός σύνδεσης ενοποίηση με εφαρμογές όπως το Gmail και τα Έγγραφα σάς παρέχει τη δυνατότητα να εργάζεστε ακόμα και όταν δεν έχετε πρόσβαση σε ένα δίκτυο Wi-Fi.

Gmail

Έγγραφα Google

Εικόνα της διεπαφής του Gmail στην οποία εμφανίζεται μια λίστα με μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Gmail

Gmail

Με το Chrome, μπορείτε να ελέγχετε το Gmail για νέα αλληλογραφία, να αναζητάτε μηνύματα ή ακόμα και να απαντάτε σε μηνύματα, ενώ δεν είστε συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο.

Οθόνη των Εγγράφων Google στην οποία εμφανίζεται ανοικτό ένα πρότυπο έργου.
Έγγραφα Google

Έγγραφα Google

Όταν χρησιμοποιείτε το Chrome, μπορείτε να δημιουργείτε, να επεξεργάζεστε και να έχετε πρόσβαση σε αρχεία εκτός σύνδεσης μέσω των εφαρμογών Έγγραφα, Παρουσιάσεις, Υπολογιστικά φύλλα και Drive.

Εικονίδιο του Google Chrome

Με το Chrome όλα γίνονται εύκολα

Είτε χρησιμοποιείτε μια συσκευή Android είτε μια συσκευή iOS, το Chrome έχει τις λειτουργίες που θα σας βοηθήσουν με τις καθημερινές σας ασχολίες.

Google Pay confirmation screen shown on a Pixel Slate Tablet.
Λογότυπο του Google Pay

Google Pay

Η χρήση του Google Pay στο Chrome είναι ένας ασφαλής και βολικός τρόπος να κάνετε τις πληρωμές σας. Συνδεθείτε στο Chrome για να χρησιμοποιείτε εύκολα τους τρόπους πληρωμής που έχετε αποθηκεύσει στον Λογαριασμό σας Google.

Εικονίδιο της Μετάφρασης Google

Μετάφραση με ένα κλικ

Η Μετάφραση μπορεί να σας βοηθήσει να επικοινωνήσετε με τον κόσμο γύρω σας και να τον κατανοήσετε.

Φορητός υπολογιστής Pixelbook Go.
Εμφάνιση μιας σελίδας του Google Arts and Culture. Στο επάνω μέρος της σελίδας βρίσκεται το παράθυρο διαλόγου της Μετάφρασης Google στο οποίο εμφανίζεται το πρωτότυπο κείμενο στα Ελληνικά. Εμφάνιση μιας σελίδας του Google Arts and Culture. Στο επάνω μέρος της σελίδας βρίσκεται το παράθυρο διαλόγου της Μετάφρασης Google στο οποίο εμφανίζεται η μετάφραση προς τα Αγγλικά.
Εικονίδιο της Μετάφρασης Google

Μετάφραση Google

Μεταφράστε έναν ολόκληρο ιστότοπο με ένα μόνο κλικ. Αποκτήστε πρόσβαση στη Μετάφραση Google απευθείας από τη γραμμή αναζήτησης του Chrome ή κάνοντας απλώς δεξί κλικ σε οποιαδήποτε σελίδα θέλετε να μεταφράσετε.

Λογότυπο του Google Stadia

Stadia + Chrome. Ξεκινήστε το παιχνίδι.

Το Stadia, η ολοκαίνουργια πλατφόρμα παιχνιδιών της Google, σας επιτρέπει να παίζετε άμεσα με τα αγαπημένα σας βιντεοπαιχνίδια στις οθόνες που έχετε ήδη.

Εμφάνιση μιας ιστοσελίδας του stadia.google.com με ένα παιχνίδι σε εξέλιξη.
Χειριστήριο παιχνιδιών Stadia.
Stadia

Stadia

Εκκινήστε το Stadia στο Chrome και αρχίστε να παίζετε σπουδαία παιχνίδια σε δευτερόλεπτα.

Εικονίδιο Chromecast

Μεταφέρετε το Chrome στη μεγάλη οθόνη

Με το Chrome, απλώς συνδέστε το Chromecast και αρχίστε να παρακολουθείτε.

Οθόνη τηλεόρασης στην οποία εμφανίζεται κάποιος που ανοίγει φύλλο με έναν πλάστη. Επιπλέον, εμφανίζεται μια ένδειξη ότι το βίντεο μεταδίδεται από έναν φορητό υπολογιστή. Οθόνη τηλεόρασης στην οποία εμφανίζεται κάποιος που ανοίγει φύλλο με έναν πλάστη. Επιπλέον, εμφανίζεται μια ένδειξη ότι το βίντεο μεταδίδεται από έναν φορητό υπολογιστή.
Φορητός υπολογιστής Pixelbook στην οθόνη του οποίου εμφανίζεται κάποιος που ανοίγει φύλλο με έναν πλάστη. Επιπλέον, εμφανίζεται μια ένδειξη ότι το βίντεο μεταδίδεται σε μια οθόνη τηλεόρασης.
Εικονίδιο Chromecast για κάρτα

Chromecast

Με το Chrome, μπορείτε να μεταδίδετε περιεχόμενο από τη συσκευή σας σε ένα Chromecast ή σε μια τηλεόραση με Chromecast. Επιλέξτε τη μετάδοση ολόκληρης της οθόνης ή μόνο μιας συγκεκριμένης καρτέλας.

Απόκτηση του προγράμματος περιήγησης από την Google