Εύκολη και ασφαλής πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενό σας

Αποθηκεύστε, μοιραστείτε αρχεία και φακέλους και συνεργαστείτε σε αυτά από οποιαδήποτε κινητή συσκευή, tablet ή υπολογιστή

Banner
Εικονίδιο

Το περιεχόμενό σας είναι ασφαλές, ιδιωτικό και δεν χρησιμοποιείται ποτέ για την εξατομίκευση διαφημίσεων

Το Drive παρέχει κρυπτογραφημένη και ασφαλή πρόσβαση στα αρχεία σας. Τα αρχεία που κοινοποιούνται σε εσάς σαρώνονται και καταργούνται προληπτικά όταν εντοπίζονται κακόβουλα προγράμματα, ανεπιθύμητο περιεχόμενο, ransomware ή ενέργειες ηλεκτρονικού ψαρέματος (phishing). Το Drive είναι επίσης εγγενής εφαρμογή συνεργασίας στο cloud και εξαλείφει την ανάγκη ύπαρξης τοπικών αρχείων, ενώ ελαχιστοποιεί τους κινδύνους για τις συσκευές σας.

Banner
Εικονίδιο

Εγγενείς εφαρμογές συνεργασίας στο cloud για την ώθηση της ομαδικής εργασίας

Το Drive ενοποιείται απρόσκοπτα με τα Έγγραφα, ταΥπολογιστικά φύλλα και τις Παρουσιάσεις. Αυτές είναι εγγενείς εφαρμογές στο cloud που δίνουν τη δυνατότητα στην ομάδα σας να συνεργάζεται σε πραγματικό χρόνο. Δημιουργήστε και μοιραστείτε περιεχόμενο με την ομάδα σας από την πρώτη κιόλας ημέρα, χωρίς να χρειάζεται μετεγκατάσταση από τα υπάρχοντα εργαλεία.

Banner
Εικονίδιο

Ενοποίηση με τα εργαλεία και τις εφαρμογές που χρησιμοποιεί ήδη η ομάδα σας

Το Drive ενοποιείται με την υπάρχουσα τεχνολογία της ομάδας σας και τη συμπληρώνει. Συνεργαστείτε στα αρχεία Microsoft Office, χωρίς να χρειάζεται να μετατρέπετε μορφές αρχείων, επεξεργαστείτε και αποθηκεύστε πάνω από 100 επιπλέον τύπους αρχείων, συμπεριλαμβανομένων PDF, αρχείων CAD, εικόνων και πολλών άλλων.

Banner
Εικονίδιο

Η τεχνητή νοημοσύνη της Google και η τεχνολογία Αναζήτησης βοηθά την ομάδα σας να κινείται πιο γρήγορα

Οι πανίσχυρες δυνατότητες αναζήτησης Google ενσωματώνονται στο Drive και προσφέρουν αξεπέραστη ταχύτητα, απόδοση και αξιοπιστία. Επίσης, λειτουργίες όπως η Προτεραιότητα χρησιμοποιούν την τεχνητή νοημοσύνη, για να προβλέπουν τι αναζητάτε και να εμφανίζουν το πιο συναφές περιεχόμενο, βοηθώντας την ομάδα σας να βρίσκει αρχεία έως και 50% πιο γρήγορα.

Banner

Απολαύστε το Drive σε οποιαδήποτε συσκευή

Το Drive λειτουργεί σε όλες τις σημαντικές πλατφόρμες, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να εργάζεστε απρόσκοπτα στο πρόγραμμα περιήγησης, την κινητή συσκευή, το tablet και τον υπολογιστή.

Χιλιάδες ομάδες χρησιμοποιούν ήδη το Drive, για να φέρουν την επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν

Εικονίδιο Εικονίδιο Εικονίδιο Εικονίδιο Εικονίδιο

Οι χρήστες προτιμούν το Drive από τα παρόμοια ανταγωνιστικά προϊόντα

Πηγή: G2.com, Inc., Φεβρουάριος 2020

4.7

4.3

4.2

4.2


Το Drive ενοποιείται με τα εργαλεία που χρησιμοποιεί ήδη η ομάδα σας

Ας ξεκινήσουμε

Εικονίδιο

Άτομα

Αποθηκεύστε, μοιραστείτε και αποκτήστε πρόσβαση στα αρχεία και στους φακέλους σας από οποιαδήποτε συσκευή, tablet ή υπολογιστή. Τα πρώτα 15 GB αποθηκευτικού χώρου είναι δωρεάν.

Εικονίδιο

Ομάδες

Βοηθήστε την ομάδα σας να κινείται πιο γρήγορα με την ασφαλή πλατφόρμα συνεργασίας που βασίζεται στο cloud και σας δίνει τη δυνατότητα να μοιράζεστε, να αποθηκεύετε και να αποκτάτε πρόσβαση σε αρχεία πιο εύκολα.

Εικονίδιο

Επιχείρηση

Προστατεύστε και διαφυλάξτε τα δεδομένα της εταιρείας σας με την Πρόληψη απώλειας δεδομένων (DLP), το Vault για eDiscovery και αρχειοθέτηση, καθώς και το κέντρο ασφαλείας.

Πόροι