Ξεχωρίστε στο Google με ένα δωρεάν Εταιρικό προφίλ

Δεν πρόκειται για μια απλή τοπική καταχώριση. Το δωρεάν Εταιρικό προφίλ σάς δίνει τη δυνατότητα να διαχειρίζεστε τον τρόπο με τον οποίο η επιχείρησή σας εμφανίζεται στην Αναζήτηση και τους Χάρτες Google.

Διαχείριση τώρα

Ενισχύστε την εμπιστοσύνη των πελατών, απαντώντας σε κριτικές

Σύμφωνα με τους καταναλωτές, οι επιχειρήσεις που απαντούν σε κριτικές είναι 1,7 φορές πιο αξιόπιστες από τις επιχειρήσεις που δεν απαντούν (76% έναντι 46%).*

Ενημερώνετε τους πελάτες

Έχετε νέες φωτογραφίες προϊόντων, νέο ωράριο ή νέα στοιχεία στο μενού; Οι πελάτες αναζητούν περισσότερα από μια απλή τοπική καταχώριση. Το Εταιρικό προφίλ στην Google σας δίνει τη δυνατότητα να παρουσιάσετε τα καλύτερα στοιχεία της επιχείρησής σας.

Διαχείριση του Εταιρικού προφίλ μου

Συνδεθείτε και εξασφαλίστε αποτελέσματα

Οι πελάτες μπορούν να αφήνουν κριτικές και να κάνουν κράτηση υπηρεσιών απευθείας από το προφίλ σας. Όταν καθιστάτε εύκολες τις συνδιαλλαγές, η επιχείρησή σας αναπτύσσεται.

Διαχείριση του Εταιρικού προφίλ μου

Γνωρίστε τους ακόλουθούς σας

Κοινοποιήστε μια προσφορά απευθείας στους ακόλουθούς σας, για να δείξετε πόσο εκτιμάτε την αφοσίωσή τους και να τους κάνετε να επιστρέφουν.

Διαχείριση του Εταιρικού προφίλ μου

Ανακαλύψτε τι λειτουργεί καλύτερα για τους πελάτες σας

Ρίξτε μια ματιά στα παρασκήνια, για να κατανοήσετε πώς οι πελάτες βρίσκουν την επιχείρησή σας και πώς παραμένουν σε επαφή.

*Google/Ipsos Connect, Benefits of a Complete Google My Business Listing, October 2016. A total of N=15,904 adults 18-64.