Erotu eduksesi Googlessa maksuttoman yritysprofiilin avulla

Maksuton yritysprofiili ei merkitse vain paikallisia yritystietoja – profiilin avulla voit myös vaikuttaa siihen, miltä yrityksesi näyttää Google Haussa ja Mapsissa.

Hallinnoi nyt

Paranna asiakkaiden luottamusta vastaamalla arvosteluihin

Kuluttajat pitävät arvosteluihin vastaavia yrityksiä 1,7 kertaa luotettavampina kuin yrityksiä, jotka eivät vastaa arvosteluihin (76 % ja 46 %).*

Pidä asiakkaasi ajan tasalla

Onko sinulla uusia tuotekuvia, uusia annoksia ruokalistalla tai uudet aukioloajat? Asiakkaat etsivät muutakin kuin paikallisia yritystietoja, joten yritysprofiili Googlessa on hyvä paikka esitellä heille yrityksesi parhaita puolia.

Hallinnoi omaa yritysprofiilia

Pidä yhteyttä asiakkaisiin – se näkyy tuloksissa

Asiakkaat voivat kirjoittaa arvosteluja ja tilata palveluita suoraan profiilissasi. Kun teet asioinnista helppoa, liiketoimintasi voi kasvaa.

Hallinnoi omaa yritysprofiilia

Opi tuntemaan seuraajasi

Jaa tarjous suoraan seuraajillesi, niin he tietävät sinun arvostavan heidän asiakkuuttaan ja haluavat asioida kanssasi myös jatkossa.

Hallinnoi omaa yritysprofiilia

Selvitä, mikä toimii parhaiten asiakkaillesi

Kurkista kulissien taakse, niin saat tietää, miten asiakkaat löytävät yrityksesi ja millä tavoin he ovat siihen yhteydessä.

*Google/Ipsos Connect, Benefits of a Complete Google My Business Listing, lokakuu 2016. Yhteensä N=15 904 aikuista, 18-64.