Vastauksia Google My Businessiin liittyviin kysymyksiin

 • Mikä on yritysprofiili?

  Maksuton yritysprofiilisi Googlessa auttaa yritystäsi näkymään juuri oikealla hetkellä eli silloin, kun asiakas tekee yritykseesi tai sen tarjoamiin tuotteisiin tai palveluihin liittyviä hakuja Google Haussa tai Mapsissa. Kirjaudu Google My Business ‑tilillesi, niin voit päivittää esimerkiksi osoitteen, puhelinnumeron, verkkosivuston ja aukioloajat ja auttaa näin asiakkaita löytämään ja tavoittamaan yrityksesi. Huolehdi profiilisi ajantasaisuudesta julkaisemalla tuoreita kuvia, erikoistarjouksia ja kampanjoita – näin asiakkaiden on helppo valita juuri sinun yrityksesi. Lue lisää siitä, miten Google saa tietoja yrityksestäsi.

 • Miten Google My Business auttaa minua tavoittamaan lisää asiakkaita?

  Google My Businessin avulla voit houkutella ja aktivoida asiakkaita, kun he hakevat yritystäsi Googlesta. Yritysprofiili tuo näkyvyyttä Google Haussa ja Mapsissa, ja sen avulla voit vastata arvosteluihin, julkaista tuotekuvia tai erikoistarjouksia ja lisätä yrityksen tiedot sekä muokata niitä. Yrityksesi Google-verkkosivustolla voit esitellä yrityksesi ammattimaisesti ja näyttää kuvat ja yrityksen tiedot tyylikkäällä tavalla. Tilastoista saat vinkkejä siihen, miten voit optimoida asiakkaiden aktivoinnin siten, että saat entistä parempia tuloksia. Asiakkaat-välilehdellä taas voit pitää yhteyttä asiakkaisiisi ja kasvattaa heidän aktiivisuuttaan.

 • Mitä eroa on Google My Businessilla ja muilla palveluilla, kuten Google Places for Businessilla, Google-yritysprofiililla, Google-yritystiedoilla ja Google+ ‑yrityssivuilla?

  Google My Businessin avulla voit hyödyntää yrityksesi näkyvyyttä Googlessa. Google My Business ‑tililläsi voit hallinnoida ja päivittää yritysprofiiliasi ja luoda verkkosivuston, joka houkuttelee ja aktivoi uusia asiakkaita. Google My Businessin yritysprofiili kattaa nämä aiemmat palvelut: Google Places for Business, Google-yritystiedot ja Google+ ‑yrityssivut.

 • Mitä Google My Business maksaa?

  Kuka tahansa voi käyttää Google My Businessia maksutta. Se ei tosiaan maksa mitään. Jos haluat katsoa lisätietoja Google Adsista, jonka avulla voit kasvattaa liiketoimintaasi, siirry tälle sivustolle.

 • Kannattaako minun käyttää Google My Businessia, jos minulla on jo verkkosivusto?

  Kyllä! Maksuton Google-yritysprofiili täydentää verkkosivustoasi, sillä se kasvattaa nykyisen verkkosivustosi näkyvyyttä Google Haussa ja Google Mapsissa. Yritysprofiiliin voi jopa lisätä verkkosivustosi linkin.

 • Voinko käyttää Google My Businessia, vaikka yritykselläni ei ole liiketiloja?

  Kyllä! Voit lisätä yritystietosi Googleen myös ilman katuosoitetta, jos harjoitat liiketoimintaa kotona tai yrityksesi on paikallinen palveluyritys.

 • Miksi yritystiedot on vahvistettava?

  Hyvä kysymys! Vahvistuksen avulla voimme varmistaa, että olet yrityksen oikea omistaja ja että sinulla on lupa hallinnoida Google-yritysprofiilia. Välitämme turvallisuudestasi, emmekä halua kenenkään muun muokkaavan yritysprofiiliasi.

 • Miten voin vahvistaa yritykseni?

  Se on helppoa! Useimpien yritysten omistajuuden voi vahvistaa puhelimitse, sähköpostilla tai Googlen osoitteeseesi lähettämän postikortin avulla. Lue lisää yrityksen vahvistamisesta täältä.