Siirry sisältöön

Chromebookin ominaisuudet koko perheelle

Chromebookit on suunniteltu suoriutumaan helposti ja turvallisesti kaikesta, mikä on tärkeää sinulle ja perheellesi. Chromebookit käyttävät Googlen suojattua ChromeOS:ää, ja niitä on saatavilla erikokoisina tarpeistasi riippuen. Käyttöönotto hoituu helposti ja nopeasti. Ominaisuuksia on joka lähtöön, jotta perheesi voi viihtyä verkossa ja käyttää sitä tehokkaasti ja turvallisesti.

Lapsi istuu pöydällä olevan Chromebookin ääressä kahden aikuisen kanssa.

Perheen turvallinen tietokone

Chromebookin mukana tulee sisäänrakennettu virustorjunta, joka huolehtii datasi turvallisuudesta. Google Family Linkin avulla voit asettaa lapsesi Chromebookille käyttöaikarajoituksia ja valita, millaiseen sisältöön lapsella on pääsy. Chromebook mahdollistaa usean käyttäjän sisäänkirjautumisen, jolloin jokaisella käyttäjällä on ikioma tilansa samalla, jaetulla kannettavalla.

Aikuinen istuu sohvalla tietokone sylissään ja lapsi kummallakin puolellaan.

Näppärä ja nopea kaikille perheenjäsenille

Chromebookin käyttöönotto on yhtä helppoa kuin Google-tilille kirjautuminen. Sen myötä saat saman tien pääsyn dokumentteihisi. Laitteen akku kestää pitkään, ja pääset Google Docsiin, Google Sheetsiin, Gmailiin ja muihin myös ilman nettiä, joten pysyt töiden ja koulutehtävien tasalla mistä tahansa käsin. Chromebookit päivittyvät automaattisesti*, jotta kaikki toimii saumattomasti, ohjelmisto pysyy nopeana ja saat uudet ominaisuudet käyttöösi.

*Katso, miten kauan päivitykset ovat saatavilla laitteelle, osoitteessa g.co/chromeosupdates.

Tablettitilaan käännetty kannettava, jonka näppäimet osoittavat alaspäin.

Työstä vapaa-aikaan yhdellä klikkauksella

Ahkeroi projektien parissa tai pyydä kavereita mukaan pelikampanjaan. Chromebook voi koota tiimit, perheet ja ystävät yhteen reaaliaikaisesti sadoilla Google Play Kaupasta saatavilla sovelluksilla.

Tartu toimeen

Tee yhteistyötä esimerkiksi kollegoiden ja luokkakavereiden kanssa mm. Microsoft® Wordissa, Zoomissa, Adobe Lightroomissa ja Google Sheetsissa.

*Lisäominaisuuksia saatavilla Microsoft 365 ‑tilauksella. Microsoft, Excel ja PowerPoint ovat Microsoft Corporationin rekisteröityjä tavaramerkkejä.

Ota rennosti

Suosikkisovelluksillasi, kuten Netflixillä, Disney+:lla, Among Usilla ja Canvalla, voit muuttaa Chromebookin mobiilityöasemasta elokuvateatteriksi, pelilaitteeksi tai digitaaliseksi piirustusalustaksi.

Opi ja kehity

Google Classroomin, Codecademyn ja muiden suosikkisovellusten avulla opiskelu onnistuu niin luokassa kuin sen ulkopuolellakin.

Lue lisää Chromebookista

Mietitkö vielä, sopiiko Chromebook sinulle ja lapsillesi? Näistä usein kysytyistä kysymyksistä saat lisätietoja koko perheen kannettavistamme.

Valjasta teknologia perheesi käyttöön

Lue lisää siitä, miten voit pitää yhteyttä perheeseesi Googlen avulla.

Oppiminen etusijalla

Katso, miten Google on sitoutunut oppimisen ja innovaation tukemiseen kouluissa ja työpaikoilla.

Valmis vaihtamaan?

Hybridi-Chromebookin kolme käyttötilaa (suljettu, tabletti ja kannettava) kuvattuna ylhäältä