Siirry sisältöön

Onko sinulla kysymyksiä Chrome-bookista?

Tutustu Chromebookista useimmin kysyttyjen kysymysten vastauksiin.

Voinko tehdä kaiken tarvitsemani Chromebookilla?

Kyllä, Chromebookissa on työhön ja pelaamiseen tarvittavat sovellukset. Tuottavuutta tarjoaa esimerkiksi Microsoft® Office, luovissa töissä auttavat Adobe Lightroom ja muut sovellukset, ja rentoutua voit vaikkapa Netflixin kaltaisten sovellusten avulla – puhumattakaan PC- konsoli- ja mobiilipeleistä.

Henkilö istuu sohvalla ja katsoo esitystä televisiosta. Toinen henkilö istuu lattialla. Hänen edessään sohvapöydällä on Chromebook.

Ovatko Chromebookit turvallisia?

Jokaisessa Chromebookissa on sisäänrakennetut tietoturvaominaisuudet, joten Chromebookisi on suojattu ensihetkestä alkaen. ChromeOS:ssä on myös monitasoinen suojaus, ja se päivittyy saumattomasti*.

*Katso, miten kauan päivitykset ovat saatavilla laitteelle, osoitteessa g.co/chromeosupdates.

Voiko Chromebookilla käyttää Microsoft® Officea?

Chromebookit toimivat Microsoft® Officen kanssa. Käytät sitten Wordia, Exceliä® tai PowerPointia®, löydät sovellukset helposti verkosta. Google Docs, Sheets ja Slides kuuluvat myös Chromebookiin, joten se auttaa sinua pysymään tuotteliaana ja saamaan työt tehtyä.

*Lisäominaisuuksia saatavilla Microsoft 365 ‑tilauksella. Microsoft, Excel ja PowerPoint ovat Microsoft Corporationin rekisteröityjä tavaramerkkejä.

Sopivatko Chromebookit hyvin pelaamiseen?

Kyllä, Chromebookilla voit pelata PC-, konsoli- ja mobiilipelejäsi. Voit pelata esimerkiksi Cyberpunk 2077:n ja Assassin's Creed Valhallan kaltaisia huippulaatuisia pelejä GeForce NOW'ssa. Löydät myös Clash of Clansin, Star Wars: KOTORin ja muita mobiilipelejä Play Kaupasta.

Henkilö istuu sohvalla jalat sohvalle nostettuna ja pelaa videopeliä Chromebookilla peliohjaimen avulla.

Selviävätkö Chromebookit raskaista työkuormista?

Kaikki Chromebookit ovat nopeita ja turvallisia laitteita, jotka on suunniteltu vastaamaan päivittäisiin tarpeisiisi. Jos kaipaat vieläkin enemmän tehoa, valikoimasta löytyy myös Chromebookeja, jotka on suunniteltu varta vasten multitaskausta ja raskaita työkuormia varten.

Raitapaitainen henkilö istuu työpöydän ääressä ja tekee töitä ulkoiseen näyttöön yhdistetyllä Chromebookilla.

Millaisia Chromebookeja on saatavilla?

Chromebookeja on monen muotoisia, kokoisia ja vaihtelevilla teknisillä ominaisuuksilla, joten löydät helposti juuri sinulle sopivan. Voit hankkia ohuen, kevyen ja tehokkaan kannettavan tietokoneen, hybridin, joka kääntyy 360 astetta tai jopa irrotettavan laitteen, joka vaihtuu helposti kannettavasta tietokoneesta tabletiksi ja takaisin.

Avattu Chromebook valkoisella marmoritasolla, vasemmalla matkapuhelin ja taustalla kasvi.

Onko Chromebookeissa tarpeeksi tallennustilaa?

Kyllä, Chromebookilla saat tarvitsemasi tallennustilan paikallisella kiintolevyllä ja pilvessä. Voit hankkia laitteen tilavalla kiintolevyllä, ja lisäksi uuden Chromebookin ostaja saa vuodeksi 100 Gt pilvitallennustilaa meidän piikkiimme.

Henkilö seisoo kuvaseinän edessä ja kirjoittaa Chromebookilla, jonka vieressä pöydällä on kameran objektiiveja.

Toimivatko Android-puhelimet Chromebookien kanssa?

Chromebook ja Android-puhelin on suunniteltu toimimaan hyvin yhdessä. Puhelinhubin avulla voit muuttaa puhelimen asetuksia ja vastata viesteihin suoraan Chromebookista. Voit myös avata kannettavan tietokoneen lukituksen pelkällä napautuksella, yhdistää helposti hotspotteihin ja muuta.

Toimivatko Chromebookit offline-tilassa?

Chromebookit huolehtivat viihteestä ja tuottavuudesta, jopa offline-tilassa. Jos menetät yhteyden, voit silti käyttää Chromebookia näihin asioihin:

  • Tarkista sähköpostisi Gmailin offline-tilassa
  • Huolehdi budjeteista tai suunnittele juhlia Google Sheetsin ja Docsin offline-tilassa
  • Tarkista aikataulusi Google Kalenteri ‑sovelluksesta
  • Pidä tehtävät järjestyksessä Google Keepissä
  • Katso elokuva Netflix-sovelluksella*
  • Kuuntele suosikkipodcastejasi Pocket Casts-sovelluksella.
  • Tallenna verkkosivuja selatessasi Chromella, niin voit lukea niitä myöhemmin offline-tilassa.

* Tilaus vaaditaan.

Henkilö istuu tiilimuurilla ja pitää avointa Chromebookia toisen henkilön edessä. Molemmat katsovat näyttöä.

Mikä on Kaikki-painike?

Kaikissa Chromebookeissa on Kaikki-painike. Sen avulla voit löytää asioita nopeasti. Paina sitä tehdäksesi hakuja Googlesta, omasta Drivesta, sovelluksista, tiedostoista ja muualta – kaikki samasta paikasta. Saatat tuntea painikkeen toisella nimellä: käynnistyspainike tai hakupainike. Halusimme painikkeen nimen kertovan, miksi se on niin hyödyllinen hakiessasi kaikkea tarvitsemaasi esimerkiksi tutkimuksen tai kotitehtävien tekemiseen tai uuden reseptin luomiseen.

Voiko Chromebookia käyttää luoviin tehtäviin?

Kyllä, Chromebookin mukana tulee lukuisia luovuudessa auttavia sovelluksia. Näihin sisältyy sovelluksia, joilla voit muokata kuvia ja videoita, kuten Adobe Lightroom ja Clipchamp, suunnittelusovelluksia, kuten Canva ja Adobe CC Express, luonnostelusovelluksia, kuten Clipstudio Paint Pro ja jopa musiikinluontisovelluksia, kuten Amped Studio ja Soundtrap.

Tummahiuksinen ihminen istuu työpöydän ääressä ja pitää vasemmassa kädessään Chromebookia ylösalaisin ja oikeassa kädessään näyttökynää.

Chromebookeissa on paljon etuja

Kun ostat Chromebookin, voit saada erikoisetuja ja tarjouksia sovelluksista. Katso, mitä tällä hetkellä on tarjolla.

Oletko valmiina vaihtoon?

Vaihtaminen Mac- tai PC-tietokoneesta on helppoa. Varmuuskopioi ja siirrä tiedostot vanhalta tietokoneeltasi uudelle Chromebookillesi ohjeidemme avulla.

Monenlaiset Chromebookit odottavat vaihtamista harkitsevia Mac- tai PC-käyttäjiä.