Mitä uutta Chromebookista löytyy?

Chromebookit päivittyvät automaattisesti,* ne tarjoavat käyttäjille aina uusimmat ominaisuudet ja pitävät ohjelmiston toimivana ja nopeana. Tässä on yhteenveto uusimmista julkaisuista.

*Katso, miten kauan päivitykset ovat saatavilla laitteelle, osoitteessa g.co/chromeosupdates.

Katso viimeisimmät kuvat puhelinhubista

Android-puhelimella viime aikoina otetut kuvat ovat nyt saatavilla Chromebookilla. Avaa puhelinhubi Chromebookin hyllyltä, niin voit valita tietokoneelle ladattavan kuvan. Näitkö jotain, mistä pidät? Ota siitä kuva, niin se ilmestyy heti puhelinhubiin.

Katso viimeisimmät kuvat puhelinhubista

Tallenna enemmän käyttämällä kuvakaappausta

Kuvakaappaustyökalu on nyt entistä parempi. Kun otat tallenteen Chromebookin näytöstä, voit ottaa sellaisen myös äänestäsi ja kasvoistasi käyttämällä sisäänrakennettua kameraa tai yhdistettyä webkameraa. Täydellinen esittelyjen luomiseen.

Tallenna enemmän käyttämällä kuvakaappausta

Muuta kiinnitetyn suurennuksen kokoa

Olet ehkä jo lähentänyt tiettyä sisältöä Chromebookin näytöllä ja tarkentanut siihen kiinnitetyllä suurennuksella. Nyt voit muuttaa suurennetun alueen kokoa näytöllä – suurenna tai pienennä aluetta kohdistimen avulla.

Tee työpöydästä näköisesi

Personoi työpöytä uusilla, HLBTQ+-taiteilijoiden suunnittelemilla taustakuvilla näin kesäkuun Pride-kuukauden kunniaksi.

Kokeile niitä nyt. Klikkaa työpöytää kakkospainikkeella, valitse "Aseta taustakuva" ja "HLBTQ-taiteilijat"

Kiinnostaako
vaihtaminen?

Vaihtaminen Mac- tai Windows-tietokoneesta onnistuu yksinkertaisesti kirjautumalla sisään. Tiedostosi ja kuvasi ovat valmiina uudella Chromebookillasi kolmen helpon vaiheen jälkeen.