Mitä uutta Chromebookista löytyy?

Chromebookit päivittyvät automaattisesti,* tarjoavat käyttäjille aina uusimmat ominaisuudet ja pitävät ohjelmiston toimivana ja nopeana. Tässä on yhteenveto uusimmista julkaisuista.

*Katso, miten kauan päivitykset ovat saatavilla laitteelle, osoitteessa g.co/chromeosupdates.

Elokuvien tekeminen ja videoiden muokkaaminen Google Kuvissa

Päästä luovuus valloilleen Google Kuvien uudella elokuvaeditorilla ja videonmuokkausominaisuuksilla. Luo elokuva alusta alkaen itse tai valitse haluamasi teema ja ihmiset, niin Google Kuvat tekee elokuvan käyttäen sekä videoklippejä että kuvia. Voit hienosäätää elokuvaa lisäämällä esimerkiksi suodattimia videoklippeihin ja musiikkia. Aloita avaamalla Google Kuvat ‑sovellus käynnistysohjelmasta tai lataa se Google Play Kaupasta.

Elokuvien tekeminen ja videoiden muokkaaminen Google Kuvissa

Järjestä sovelluksesi käynnistysohjelmassa

Tiesitkö, että voit muokata sovellusten näkymistä käynnistysohjelmassa eri tavoin? Napauta näppäimistölläsi Kaikki‑ tai ‑painiketta, niin käynnistysohjelma tulee näkyviin. Klikkaa sitten kakkospainikkeella, niin voit järjestää sovelluksesi aakkosjärjestyksen tai värin mukaan. Jos haluat ryhmitellä suosikkisovelluksesi yhteen, vedä yksi sovellus toisen päälle, niin luot niille oman kansion.

Järjestä sovelluksesi käynnistysohjelmassa

Uusi tapa löytää sovelluksia ja pelejä

Saat nyt tietoa suosituista sovelluksista, jotka ovat saatavilla Chromebookilla Explore-sovelluksessa. Voit löytää esimerkiksi viihde‑, luovuus‑ ja pelisovelluksia. Avaa Explore-sovellus ja valitse Sovellukset ja pelit ‑välilehti siirtymispalkista, jos haluat tutustua siihen paremmin. Palaa tarkistamaan uusi sisältö usein ja saat parhaan hyödyn Chromebookistasi.

Uusi tapa löytää sovelluksia ja pelejä

Uusia vaihtoehtoja käsinkirjoitetuille muistiinpanoille

Tuo muistiinpanosi eloon uusilla kynän väri‑ ja paksuusvaihtoehdoilla. Tee muistiinpanojen selaamisesta helppoa lihavoimalla otsikot tai kiinnitä huomio tärkeisiin tehtäviin muuttamalla ne punaiseksi. Jos Chromebookisi tukee näyttökynää, avaa Cursive-sovellus, valitse teksti tai piirustus ja selaa uusia ominaisuuksia yläpalkissa.

Uusia vaihtoehtoja käsinkirjoitetuille muistiinpanoille

Kiinnostaako
vaihtaminen?

Vaihtaminen Mac- tai Windows-tietokoneesta onnistuu yksinkertaisesti kirjautumalla sisään. Tiedostosi ja kuvasi ovat valmiina uudella Chromebookillasi kolmen helpon vaiheen jälkeen.