Početna stranica

Googleov preglednik

Povežite se sa svijetom putem Googleova preglednika

Google izrađuje snažne alate koji vam pomažu da se povežete, igrate, radite i obavljate zadatke. I sve to funkcionira u Chromeu.

Tablet Pixel Slate u portretnom načinu, na kojem se prikazuje Googleova početna stranica.

Budite produktivni čak i kad niste na mreži

Zahvaljujući integraciji za rad izvan mreže, s aplikacijama kao što su Gmail i Dokumenti, možete nastaviti raditi čak i kad nemate pristup Wi-Fiju.

Gmail

Google dokumenti

Zaslon sučelja Gmaila s popisom e-poruka.
Gmail

Gmail

Pomoću Chromea možete provjeriti Gmail, pretraživati poruke pa čak i odgovoriti na poruke dok niste povezani s internetom.

Zaslon Google dokumenata s otvorenim predloškom projekta.
Google dokumenti

Google dokumenti

Kad upotrebljavate Chrome, možete izrađivati datoteke, uređivati ih i pristupati im iz Dokumenata, Prezentacija, Tablica i Diska dok ste izvan mreže.

Ikona Google Chromea

Chrome olakšava obavljanje zadataka

Bez obzira na to upotrebljavate li Android ili iOS, Chrome vam nudi značajke koje će vam pomoći da učinkovitije obavite svoje svakodnevne zadatke.

Google Pay confirmation screen shown on a Pixel Slate Tablet.
Logotip Google Paya

Google Pay

Korištenje Google Paya za plaćanje u Chromeu sigurno je i praktično. Prijavite se u Chrome kako biste jednostavno koristili načine plaćanja koje ste spremili na svoj Google račun.

Ikona Google prevoditelja

Prijevod jednim klikom

Uz Prevoditelja možete lakše komunicirati sa svijetom oko sebe i razumjeti ga.

Prijenosno računalo Pixelbook Go.
Prikazuje se jedna od stranica platforme Google Arts and Culture iznad koje se nalazi dijaloški okvir Google prevoditelja s izvornim tekstom na grčkom. Prikazuje se jedna od stranica platforme Google Arts and Culture iznad koje se nalazi dijaloški okvir Google prevoditelja s prijevodom na engleski.
Ikona Google prevoditelja

Google prevoditelj

Prevedite cijelo mrežno mjesto jednim klikom. Pristupite Google prevoditelju izravno iz trake za pretraživanje u Chromeu ili jednostavno kliknite desnom tipkom na bilo koju stranicu koju želite prevesti.

Logotip Google Stadije

Stadia + Chrome. Igra je krenula.

Stadia, Googleova potpuno nova platforma za videoigre, omogućuje vam da odmah igrate omiljene videoigre na zaslonima koje već imate.

Prikazuje se mrežna stranica stadia.google.com s videoigrom u tijeku.
Stadia upravljač za videoigre.
Stadia

Stadia

Pokrenite Stadiju u kartici u Chromeu i počnite igrati izvrsne videoigre već za nekoliko sekundi.

Ikona Chromecasta

Chrome na velikom zaslonu

Uz Chrome samo ukopčajte Chromecast i pokrenite strujanje sadržaja.

TV zaslon na kojem se prikazuje videozapis osobe koja razvlači tijesto valjkom i na kojem je vidljivo da se taj videozapis emitira s prijenosnog računala. TV zaslon na kojem se prikazuje videozapis osobe koja razvlači tijesto valjkom i na kojem je vidljivo da se taj videozapis emitira s prijenosnog računala.
Prijenosno računalo Pixelbook na kojem se prikazuje videozapis osobe koja razvlači tijesto valjkom i na kojem je vidljivo da se isti videozapis emitira na TV zaslonu.
Ikona Chromecasta za karticu

Chromecast

Pomoću Chromea možete emitirati sadržaj sa svog uređaja na Chromecast ili TV s ugrađenim Chromecastom. Odaberite želite li emitirati cijeli zaslon ili samo određenu karticu.

Preuzmite Googleov preglednik