Jednostavan i siguran pristup vašem cjelokupnom sadržaju

Pohranite i podijelite datoteke i mape te surađujte na njima s bilo kojeg mobilnog uređaja, tableta ili računala

Natpis
Ikona

Vaš je sadržaj siguran, privatan i nikad se ne koristi za prilagodbu oglasa

Disk omogućuje šifriran i siguran pristup vašim datotekama. Datoteke koje se dijele s vama proaktivno se pregledavaju i uklanjaju kad se otkrije zlonamjerni softver, neželjeni sadržaj, ucjenjivački softver ili krađa identiteta. Disk je nativna aplikacija za suradnju u oblaku, čime se otklanja potreba za lokalnim datotekama i rizik za vaše uređaje svodi se na najmanju moguću mjeru.

Natpis
Ikona

Nativne aplikacije za suradnju u oblaku snažno potiču timski rad

Disk se besprijekorno integrira s Dokumentima, Tablicama i Prezentacijama, nativnim aplikacijama u oblaku koje vašem timu omogućuju učinkovitu suradnju u stvarnom vremenu. Izradite sadržaj i podijelite ga sa svojim timom prvog dana, a da ne morate migrirati s postojećih alata.

Natpis
Ikona

Integracija s alatima i aplikacijama koje vaš tim već upotrebljava

Disk se integrira s postojećom tehnologijom koju koristi vaš tim i nadopunjuje je. Surađujte u Microsoft Office datotekama bez potrebe za pretvaranjem formata datoteka te uredite i pohranite više od 100 dodatnih vrsta datoteka, uključujući PDF-ove, CAD datoteke, slike i druge.

Natpis
Ikona

Googleova umjetna inteligencija i tehnologija pretraživanja pridonose brzini vašeg tima

Googleove napredne mogućnosti pretraživanja ugrađene su u Disk i nude neusporedivu brzinu, izvedbu i pouzdanost. Značajke poput Prioriteta koriste umjetnu inteligenciju da bi predvidjele što tražite i otkrile trenutačno najrelevantniji sadržaj – tako pomažu vama i vašem timu da pronađete datoteke za upola manje vremena.

Natpis

Isprobajte Disk na bilo kojem uređaju

Disk radi na svim glavnim platformama i omogućuje vam da bez ikakvih problema radite na svojem pregledniku, mobilnom uređaju, tabletu i računalu.

Tisuće timova već koriste Disk da bi iz temelja promijenili način na koji rade

Ikona Ikona Ikona Ikona Ikona

Korisnici radije biraju Disk nego konkurentne proizvode

Izvor: G2.com, Inc., veljača 2020

4.7

4.3

4.2

4.2


Disk se integrira s alatima koje vaš tim već koristi

Počnimo

Ikona

Fizičke osobe

Spremajte i dijelite svoje datoteke i mape te im pristupajte s bilo kojeg mobilnog uređaja, tableta ili računala – prvih se 15 GB prostora za pohranu ne naplaćuje.

Ikona

Timovi

Pridonesite brzini svojeg tima pomoću sigurne platforme za suradnju temeljene na oblaku koja vam pojednostavnjuje dijeljenje, pohranu i pristup datotekama.

Ikona

Tvrtka

Zaštitite i osigurajte podatke svoje tvrtke pomoću značajke za sprječavanja gubitka podataka, opcije Vault za eDiscovery i arhiviranje te centra za sigurnost.

Resursi