Találj választ a Google Cégemmel kapcsolatos kérdéseidre

 • Mi az a cégprofil?

  Díjmentes Google-cégprofilod révén a céged akkor jelenhet meg, amikor az a leginkább számít: abban a pillanatban, amikor az ügyfelek a te cégedre, illetve az általad kínált termékekre vagy szolgáltatásokra keresnek rá a Google Keresőben és a Térképen. A Google Cégem-fiókba bejelentkezve módosíthatod a címed, a telefonszámod, a webhelycímed, a nyitvatartási időd és a többi adatot, hogy az ügyfelek könnyebben rátaláljanak a cégedre, és kapcsolatba léphessenek vele. Tölts fel a profilodba friss fotókat, vagy tegyél közzé akciós ajánlatokat és promóciókat, hogy az ügyfelek téged válasszanak. További információ arról, hogyan szerzi be a Google a cégeddel kapcsolatos adatokat.

 • Hogyan segíti elő a Google Cégem, hogy több ügyfelet érjek el?

  A Google Cégem segítségével magadhoz csábíthatod és elkötelezheted az ügyfeleket, amikor a Google-on rákeresnek a cégedre. A cégprofilod jelenlétet biztosít a Google Keresőben és a Térképen, lehetővé téve, hogy válaszolj a véleményekre, termékfotókat vagy akciós ajánlatokat tegyél közzé, illetve megadd vagy módosítsd a céged adatait. A Google rendszerében létrehozott céges webhellyel professzionális módon mutathatod be a vállalkozásod az interneten, például megnyerően tárhatod az ügyfelek elé a fotókat és a céggel kapcsolatos tudnivalókat. A statisztikákból megtudhatod, hogyan optimalizálhatod az ügyfelek elköteleződését a jobb eredmények elérése érdekében, az Ügyfelek lapon pedig tovább fokozhatod az elköteleződést azzal, hogy kapcsolatba lépsz az ügyfelekkel.

 • Mi a különbség a Google Cégem és az olyan szolgáltatások között, mint a Google Helyek – cégeknek, a Google-cégprofil, a Google-adatlapok és a Google+ Cégeknek-oldalak?

  A Google Cégem segítségével kiaknázhatod a céged Google-on való jelenlétét. Google Cégem-fiókoddal kezelheted és frissítheted a cégprofilod, valamint létrehozhatsz egy webhelyet, hogy további ügyfeleket csábíts magadhoz és kötelezz el. A Google Cégem-cégprofil magában foglalja mindazt, amit a Google Helyek – cégeknek, a Google-adatlapok és a Google+ Cégeknek-oldalak kínáltak.

 • Mennyibe kerül a Google Cégem használata?

  A Google Cégemet bárki díjmentesen használhatja. Igen, ez komoly. Ezenkívül arról is olvashatsz, hogy miként futtathatod fel a vállalkozásodat a Google Ads segítségével, ha ellátogatsz erre a webhelyre.

 • Akkor is érdemes a Google Cégemet használni, ha már van webhelyem?

  Igen! Az díjmentes Google-cégprofil kiegészíti a már meglévő céges webhelyed azzal, hogy nagyobb láthatóságot biztosít neki a Google Keresőben és a Google Térképen. A cégprofilban akár a webhelyre mutató linket is elhelyezhetsz.

 • Akkor is használhatom a Google Cégemet, ha nincs üzlethelyiségem?

  Igen! Akár otthonról dolgozol, akár egy bizonyos szolgáltatási területen tevékenykedsz, megjelenítheted a vállalkozásod adatait a Google oldalain – az üzlethelyiség konkrét címével vagy anélkül.

 • Miért kell igazolnom a cégemet?

  Kiváló kérdés! Az igazolás révén megállapíthatjuk, hogy te vagy a cég jogos tulajdonosa, és így engedélyezhetjük, hogy kezeld a Google Cégem-profilod. A biztonságod fontos számunkra – nem szeretnénk, hogy rajtad kívül bárki más is módosíthassa a cégprofilod.

 • Hogyan igazolhatom a vállalkozásomat?

  Egyszerűen: a legtöbb vállalkozás esetén telefonon vagy SMS-ben lehet igazolni a tulajdonjogot, illetve azt is lehet kérni, hogy a Google postai levelezőlapot küldjön. Ha további információt szeretnél a vállalkozásod igazolásáról, kattints ide.

 • Hogyan szerezhetek üzleti e-mail-címet?

  A Google egyik üzleti eszköze, a Google Workspace részét képező Gmail segítségével tehetsz szert olyan e-mail-címre, amely tartalmazza a céged domainnevét (pl. Ön@cégnév). Saját magad és az összes csapattag számára is készíthetsz ilyen e-mail címeket. Az üzleti e-mail-cím bizalmat kelt az ügyfelekben, emellett lehetővé teszi olyan e-mail-aliasok létrehozását (pl. segítség@cégnév vagy értékesítés@cégnév), amelyeken megválaszolhatod az ügyfelek kérdéseit. További információ az egyéni e-mail-címek Google Workspace szolgáltatásban való létrehozásáról.