Laman Utama

Penyemak imbas oleh Google

Berhubung dengan dunia pada penyemak imbas yang dibina oleh Google

Google membangunkan alatan hebat yang membantu anda berhubung, bermain, bekerja dan menyelesaikan tugas. Semua itu berfungsi pada Chrome.

Tablet Pixel Slate dalam mod Potret yang memaparkan halaman utama Google.

Produktiviti walaupun semasa anda berada di luar talian

Penyepaduan luar talian dengan apl seperti Gmail dan Dokumen membantu anda bekerja walaupun anda tidak mempunyai akses kepada Wi-Fi.

Gmail

Dokumen Google

Skrin antara muka Gmail yang memaparkan senarai e-mel.
Gmail

Gmail

Dengan Chrome, anda boleh menyemak Gmail, mencari mesej, bahkan membalas mesej semasa anda tidak bersambung kepada Internet.

Skrin Dokumen Google memaparkan templat projek yang terbuka.
Dokumen Google

Dokumen Google

Apabila anda menggunakan Chrome, anda boleh membuat, mengedit dan mengakses fail di luar talian daripada Dokumen, Slaid, Helaian dan Drive.

Ikon Google Chrome

Chrome memudahkan anda menyelesaikan pelbagai tugas

Tidak kira anda menggunakan Android atau iOS, Chrome mempunyai ciri yang membantu anda menjalani hari anda dengan lebih cekap.

Google Pay confirmation screen shown on a Pixel Slate Tablet.
Logo Google Pay

Google Pay

Penggunaan Google Pay untuk membuat bayaran pada Chrome adalah selamat dan mudah. Log masuk ke Chrome untuk menggunakan kaedah pembayaran yang disimpan pada Akaun Google anda dengan mudah.

Ikon Google Terjemah

Terjemah dengan satu klik

Terjemah dapat membantu anda berkomunikasi dan memahami dunia di sekeliling anda.

Komputer riba Pixelbook Go.
Memaparkan halaman Seni dan Budaya Google dengan kotak dialog Google Terjemah di atas, memaparkan teks asal dalam bahasa Greek. Memaparkan halaman Seni dan Budaya Google dengan kotak dialog Google Terjemah di atas, menterjemahkan teks kepada bahasa Inggeris.
Ikon Google Terjemah

Google Terjemah

Terjemahkan seluruh laman web dengan satu klik sahaja. Akses Google Terjemah terus daripada bar carian Chrome atau klik kanan sahaja pada mana-mana halaman yang ingin diterjemahkan.

Ikon Chromecast

Hantar Chrome ke skrin besar

Dengan Chromecast dan Chrome, palamkan sahaja Chromecast dan strimkan media anda.

Skrin TV yang memaparkan video seseorang sedang mencanai doh menggunakan penggelek dan menunjukkan bahawa video yang sama dihantar daripada komputer riba. Skrin TV yang memaparkan video seseorang sedang mencanai doh menggunakan penggelek dan menunjukkan bahawa video yang sama dihantar daripada komputer riba.
Komputer riba Pixelbook yang memaparkan video seseorang sedang mencanai doh menggunakan penggelek, dan menunjukkan bahawa video yang sama dihantar ke skrin TV.
Ikon Chromecast untuk kad

Chromecast

Dengan Chrome, anda boleh menghantar kandungan daripada peranti ke Chromecast atau TV menggunakan Chromecast Built-In. Pilih untuk menghantar seluruh skrin atau tab tertentu sahaja.

Dapatkan Penyemak Imbas oleh Google