Akses mudah dan selamat kepada semua kandungan anda

Simpan, kongsi dan bekerjasama pada fail dan folder daripada sebarang peranti mudah alih, tablet atau komputer

Sepanduk
Ikon

Kandungan anda selamat, peribadi dan tidak akan digunakan untuk pemeribadian iklan

Drive menyediakan akses yang disulitkan dan selamat kepada fail anda. Fail yang dikongsi dengan anda akan diimbas secara proaktif dan dialih keluar apabila perisian hasad, spam perisian tebusan atau pancingan data dikesan. Drive juga bersifat asli awan yang menyingkirkan keperluan untuk fail setempat dan meminimumkan risiko terhadap peranti anda.

Sepanduk
Ikon

Apl kerjasama asli awan untuk memperkasakan kerja berpasukan

Drive lancar bersepadu dengan Docs, Sheets dan Slides, iaitu apl asli awan yang membolehkan pasukan anda bekerjasama secara berkesan dalam masa nyata. Buat dan kongsi kandungan dengan pasukan anda dari awal lagi, tanpa perlu berhijrah daripada alatan yang sedia ada.

Sepanduk
Ikon

Penyepaduan dengan alatan dan apl yang sememangnya sudah digunakan oleh pasukan anda

Drive bersepadu dan melengkapi teknologi sedia ada pasukan anda. Bekerjasama mengendalikan fail Microsoft Office tanpa perlu menukar format fail dan edit serta simpan lebih 100 jenis fail tambahan, termasuk PDF, fail dan imej CAD serta pelbagai lagi.

Sepanduk
Ikon

Teknologi AI dan Search Google membantu pasukan anda bergerak lebih pantas

Keupayaan carian Google yang hebat terbina dalam Drive dan menawarkan kelajuan, prestasi dan keandalan yang tiada tandingannya. Ciri seperti Keutamaan menggunakan AI untuk meramalkan perkara yang anda cari dan memaparkan kandungan yang paling berkaitan—hal ini membantu pasukan anda menemukan fail sehingga 50% lebih cepat.

Sepanduk

Rasai pengalaman menggunakan Drive pada sebarang peranti

Drive berfungsi pada semua platform utama dan membolehkan anda bekerja dengan lancar pada penyemak imbas, peranti mudah alih, tablet dan komputer anda.

Beribu-ribu pasukan sudah pun menggunakan Drive untuk membuat pembaharuan tentang cara mereka bekerja

Ikon Ikon Ikon Ikon Ikon

Pengguna memilih Drive berbanding produk saingan

Sumber: G2.com, Inc., Februari 2020

4.7

4.3

4.2

4.2


Drive bersepadu dengan alatan yang sudah pun digunakan oleh pasukan anda

Mari kita mulakan

Ikon

Individu

Simpan, kongsi dan akses fail dan folder anda daripada mana-mana peranti mudah alih, tablet atau komputer—15 GB pertama storan anda adalah percuma.

Ikon

Pasukan

Bantu pasukan anda bergerak lebih pantas dengan platform kerjasama selamat berasaskan awan yang memudahkan anda berkongsi, menyimpan dan mengakses fail.

Ikon

Perusahaan

Lindungi data syarikat anda dengan Pencegahan Kehilangan Data, Vault untuk e-Penemuan dan pengarkiban serta pusat keselamatan.

Sumber