De antwoorden op al uw vragen over een Bedrijfsprofiel

 • Wat is een bedrijfsprofiel?

  Met een gratis bedrijfsprofiel op Google wordt uw bedrijf weergegeven op de momenten die het belangrijkst zijn: wanneer klanten op Google Zoeken en Maps naar uw bedrijf zoeken of naar producten en services zoals die van u. Log in op uw Bedrijfsprofiel om uw adres, telefoonnummer, website, openingstijden en meer te updaten, zodat klanten uw bedrijf kunnen vinden en hiermee contact kunnen leggen. Houd uw profiel up-to-date met nieuwe foto's, speciale aanbiedingen en promoties, waardoor klanten voor u blijven kiezen. Meer informatie over hoe Google gegevens over uw bedrijf verzamelt.

 • Hoe kan ik met een Bedrijfsprofiel meer klanten berieken?

  Met een Bedrijfsprofiel heeft u de mogelijkheid om klanten aan te trekken en met hen interactie te hebben wanneer ze op Google naar uw bedrijf zoeken. Met uw bedrijfsprofiel bent u aanwezig op Google Zoeken en Maps, waardoor u kunt reageren op reviews, foto's van producten en speciale aanbiedingen kunt posten en bedrijfsgegevens kunt toevoegen en bewerken. Met een bedrijfswebsite van Google maakt uw bedrijf online een professionele indruk omdat de foto's en informatie over uw bedrijf op een mooie manier worden gepresenteerd. Aan de hand van insights kunt u de klantbetrokkenheid optimaliseren voor betere resultaten en u kunt de betrokkenheid vergroten door interactie met uw klanten te hebben vanuit het tabblad Klanten.

 • Hoeveel kost een Bedrijfsprofiel?

  Iedereen kan een Bedrijfsprofiel kosteloos gebruiken. Echt waar. U kunt ook meer informatie lezen over hoe u met Google Ads uw omzet kunt verhogen. Ga daarvoor naar deze site.

 • Is een Bedrijfsprofiel nog steeds nuttig als ik al een website heb?

  Zeker! Uw gratis bedrijfsprofiel van Google is een goede aanvulling op uw website omdat deze hierdoor zichtbaarder is op Google Zoeken en Google Maps. U kunt zelfs een link naar uw website toevoegen in uw bedrijfsprofiel.

 • Kan ik ook gebruikmaken van een Bedrijfsprofiel als ik geen fysieke winkel heb?

  Ja. Ook als u een bedrijf aan huis of een bedrijf met een servicegebied heeft, kunt u uw bedrijfsgegevens vermelden zodat deze op Google worden weergegeven, met of zonder het fysieke adres.

 • Waarom moet ik mijn bedrijf laten verifiëren?

  Dat is een goede vraag. Door uw bedrijf te verifiëren, kunnen we bevestigen dat u de eigenaar van het bedrijf bent en toestemming heeft om uw bedrijfsprofiel van Google te beheren. We vinden uw beveiliging belangrijk en willen ervoor zorgen dat alleen u updates in uw bedrijfsprofiel kunt doorvoeren.

 • Hoe verifieer ik mijn bedrijf?

  Dat is eenvoudig: voor de meeste bedrijven geldt dat de eigenaar het eigendom telefonisch (ook via sms) kan bevestigen of u kunt een briefkaart van Google aanvragen op uw adres. Meer informatie over de verificatie van uw bedrijf vindt u hier.

 • Hoe krijg ik een zakelijk e-mailadres?

  Met Gmail van Google Workspace, een van de zakelijke tools van Google, kunt u een e-mailadres met de domeinnaam van uw bedrijf krijgen voor uzelf (u@uwbedrijf) en alle anderen in uw team. Een zakelijk e-mailadres wekt vertrouwen bij klanten. U kunt ook e-mailaliassen maken zoals help@uwbedrijf en sales@uw bedrijf om vragen van klanten te beantwoorden. Meer informatie over hoe u een gepersonaliseerd e-mailadres krijgt met Google Workspace.