Google gebruikt cookies om services te leveren, advertenties te personaliseren en verkeer te analyseren. Je kunt je privacyopties op elk gewenst moment aanpassen via je Google-instellingen. Meer informatie. OK

HP Chromebook 11

Adviesprijs: € 349

De prijs kan variëren per retailer.

De HP Chromebook 11 is robuust en gestroomlijnd, heeft een batterijduur van tot wel 12,5 uur en start binnen enkele seconden op. De HP Chromebook 11 is robuust en gestroomlijnd, heeft een batterijduur van tot wel 12,5 uur en start binnen enkele seconden op. Bekijk alle Chromebooks op:

Overzicht van de kenmerken

  • 11,6-inch HD-scherm
  • 1,8 cm dun, 1,2 kilo
  • Tot 12,5 uur batterijduur, start binnen enkele seconden op

HP Chromebook 11

Adviesprijs: € 349

De prijs kan variëren per retailer.

HP Chromebook 11

Adviesprijs: € 349

Technische informatie

Besturingssysteem

ChromeOS
Chromebooks zijn voorzien van ChromeOS. Dit is een gloednieuw besturingssysteem van Google voor een nieuwe generatie computers. Het is een browser- en cloudgeoriënteerd besturingssysteem dat binnen enkele seconden is opgestart, waardoor je vrijwel meteen verbinding met internet kunt maken. En dankzij ChromeOS worden de updates automatisch beheerd1, waardoor Chromebooks na verloop van tijd juist sneller en veiliger worden.
1. In ons Helpcentrum vind je meer informatie over de beëindiging van automatische updates voor dit apparaat.

Beste van Google

De wereld aan Play Store-apps binnen handbereik
Krijg toegang tot de nieuwste Android-apps, games, muziek, films, tv-programma's, boeken, tijdschriften en meer, allemaal vanaf je Chromebook. En aangezien de Play Store-collectie voortdurend wordt aangevuld met nieuwe apps en aanbiedingen, vind je hier altijd wel leuke content die bij je stemming past.

Heb je vragen?

Of je nu overweegt om je eerste Chromebook te kopen of een upgrade zoekt, wij staan klaar om je te helpen.

1. Internetverbinding is vereist.

Koop je HP Chromebook 11

Adviesprijs: € 349