Ga naar content

Lenovo Ideapad Gaming Chromebook

Kies een optie:

Apparaat binnenkort beschikbaar

Apparaat binnenkort beschikbaar

Apparaat binnenkort beschikbaar

 

Alles wat je nodig hebt, allemaal tegelijk

Deze Chromebook bevat een 12e generatie Intel® Core™-processor, zodat je de krachtige prestaties krijgt die je verwacht én waar je die het hardst nodig hebt. Met dit vernieuwende ontwerp kun je multitasken in de echte wereld en gamen met hoge resolutie. Dankzij het gestroomlijnde, lichtgewicht ontwerp met optimale accuprestaties kun je overal gamen, leren en werken.

1000+ games binnen handbereik

Blijf op de hoogte van de nieuwste pc- en consolegames van Xbox en NVIDIA GeForce NOW. Met het topniveau van GeForce NOW krijg je 120 fps gameplay met raytracing.

120 Hz-display met hoge resolutie

Vind alle verborgen items en zie alles tot in de kleinste details met een WQXGA-display van 16 inch (2560 x 1600). Met de 120 Hz-vernieuwingssnelheid kun je snel reageren en de hoogste scores behalen.

De voordelen van pc-gaming gecombineerd met het gemak van Chromebooks

Dit apparaat combineert de kracht van de nieuwste 12e generatie Intel®-processors en het gebruiksgemak van ChromeOS. Je kunt dus meer gamen en bent minder tijd kwijt aan downloads en ander gedoe. Eindelijk is er een Chromebook die speciaal is gemaakt om te gamen.

 • De perfecte indeling

  De IdeaPad Gaming Chromebook bevat een RGB-gamingtoetsenbord met 4 zones, met een key travel van 1,5 mm. Het is 100% anti-ghosting. Zo kun je razendsnel reageren tijdens het gamen. Het heeft ook een volledig cijferblok en een grote trackpad voor extra functies als je niet aan het gamen bent.

 • Marathonmodus geactiveerd

  De IdeaPad Gaming Chromebook heeft een batterij waarmee je urenlang kunt gamen zonder op te laden. Je kunt je games dus winnen voordat je geen energie meer hebt. Met de microSD-kaartsleuf kun je nog meer opslag toevoegen.

 • Opvallend en met zorg gemaakt

  Deze Chromebook is even mooi als effectief. Met een klep van geanodiseerd aluminium met een reliëfpatroon is het een stijlvol apparaat om op te gamen, te werken of te studeren. Het apparaat is ook erg licht. De lichtste versies zijn slechts 1,95 kg, dus je kunt het overal mee naartoe nemen. Je kunt het ook overal opbergen, omdat de dunste versies slechts 19,9 mm dik zijn.

IdeaPad Gaming Chromebook 16
 • Maak kennis met ChromeOS

  ChromeOS is het snelle, gebruiksvriendelijke en goed beveiligde besturingssysteem dat op elke Chromebook draait.

  Een momentopname van de app-balk in ChromeOS
 • Apps binnen handbereik

  Doe alles op uw Chromebook met apps uit de Google Play Store of het internet. Wees productiever met apps als Microsoft® Excel®, PowerPoint® en Word. Laat je creativiteit de vrije loop met apps als Concepts en Adobe® Lightroom®.

  Een geopende Chromebook met vergrote iconen voor Word, PowerPoint, Excel, Lightroom en Google Play.