Je avontuur begint nu

Mis deze speciale aanbiedingen niet

Krijg 3 maanden cadeau

NVIDIA GeForce NOW

Krijg kosteloos 3 maanden het hoogste lidmaatschap van NVIDIA GeForce NOW en speel games met maximaal 120 fps en 1440p. Er zijn voorwaarden van toepassing.

*Slechts tijdelijk beschikbaar. Er zijn voorwaarden van toepassing.

Je favoriete games binnen handbereik

Vind snel je favoriete games met de Alles-knop.

Breng je games naar het volgende level

Anti-ghostingtoetsenbord

Doe je voordeel met het anti-ghosting-gamingtoetsenbord van Chromebook. In tegenstelling tot normale laptops is dit toetsenbord speciaal gemaakt om de snelle toetsaanslagen van gamers bij te houden. Je kunt zonder problemen meerdere toetsen tegelijkertijd aanslaan, zodat je snel en nauwkeurig kunt gamen en winnen.

Een close-up van een anti-ghostingtoetsenbord met enkele belangrijke toetsen voor gamen.

Helder beeld en vloeiende gameplay

Je cloudgaming-Chromebook bevat een 120 Hz-scherm met hoge resolutie. Dankzij de hoge resolutie is het beeld kraakhelder, voor games en meer. Met de 120 Hz-vernieuwingssnelheid kun je met een hoog aantal frames per seconde gamen. Zo mis je geen milliseconde van de actie en dit geeft je een voordeel over gamers met een normaal scherm.

Graphics voor de volgende generatie in de cloud

Met de topgraphics van NVIDIA GeForce NOW kun je pc-games spelen met hoge prestaties, prachtige beelden en ultralage vertraging. Stream vanaf 's werelds krachtigste supergamecomputer en speel games met 120 frames per seconde* en raytracing.

*Prestaties en functies verschillen per type lidmaatschap. Ga naar https://www.nvidia.com/en-us/geforce-now/memberships voor meer informatie.

Een gesplitst beeld uit Cyberpunk 2077 toont een korreliger beeld met RTX uit en een helder beeld met RTX aan.

Xbox-games streamen op je Chromebook

Stream honderden Xbox-games, inclusief iconische games als Gears, Forza Horizon en Microsoft Flight Simulator, met Game Pass Ultimate op xbox.com/nl-NL/play.

Verschillende Xbox-games die je kunt spelen, worden getoond op het startscherm van Xbox Game Pass Ultimate.

Breng je games naar het volgende level met accessoires

works with chromebook
Een zwarte gamingheadset, een zwarte draadloze muis en een zwarte draadloze controller zijn te zien.

*Xbox-cloudgaming (bèta): Hiervoor moet je Xbox Game Pass Ultimate (of een ondersteunde free-to-play-game) en een ondersteunde bluetooth-controller hebben (beide los verkrijgbaar). Je kunt het Ultimate-abonnement altijd opzeggen. Er worden dan geen kosten meer in rekening gebracht. Er gelden streamingbeperkingen: de serverbeschikbaarheid en wachttijden kunnen verschillen. De gamecatalogus en welke games free-to-play zijn verschillen in de loop van de tijd, per regio en per apparaat. Internet is vereist, hiervoor gelden de kosten van je internetprovider. xbox.com/gamepass