Wat is er nieuw op Chromebook?

Chromebooks worden automatisch geüpdatet zodat je altijd over de nieuwste functies beschikt en je software up-to-date en snel blijft. Hier volgen enkele belangrijke punten uit recente updates.

Beter videobellen

Met de nieuwe Google Meet-app krijg je verbeterde prestaties en makkelijk toegankelijke functies (zoals videoachtergronden) waarmee je videovergaderingen inclusiever en leuker kunt maken. Google Meet is nu ook vooraf geïnstalleerd op alle nieuwe Chromebooks. Je kunt dus gewoon naar de app zoeken door op de Alles-knop of de toets te drukken.

Beter videobellen

Voeg een emoji toe met de nieuwe kiezer

Het is nu nog makkelijker om jezelf te uiten met emoji's op een Chromebook. Met de nieuwe sneltoets (Alles-knop  of de toets  + Shift + spatiebalk) krijg je een compacte emoji-kiezer te zien. Je ziet je recent gebruikte emoji's en je kunt scrollen of zoeken naar meer. Met één klik plak je de perfecte emoji in een gesprek, document of tekstveld op je Chromebook.

Voeg een emoji toe met de nieuwe kiezer

Personaliseer je bureaublad

Personaliseer je bureaublad met nieuwe achtergronden ontworpen door Aurelia Durand, Sabrena Khadija en Meech Boakye, geïnspireerd op het concept Samenzijn. Probeer ze nu door met de rechtermuisknop op je bureaublad te klikken. Kies Achtergrond instellen en dan Samenzijn.

Meer bestanden binnen handbereik

Misschien gebruik je Tote al voor snelle toegang tot je recente downloads, schermopnamen of bestanden die je hebt vastgezet. Voltooide scans van de app Bestanden en rapporten van de app Diagnostische gegevens komen nu ook in Tote te staan.

Meer bestanden binnen handbereik

Wil je
overstappen?

Overstappen vanaf een Mac of Windows-computer stelt niet veel meer voor dan even inloggen. In drie eenvoudige stappen staan je bestanden en foto's klaar op je nieuwe Chromebook.