Wat is er nieuw op Chromebook?

Chromebooks worden automatisch geüpdatet* zodat je altijd over de nieuwste functies beschikt en je software up-to-date en snel blijft. Hier volgen enkele belangrijke punten uit recente updates.

*Op g.co/chromeosupdates/nl/ kun je zien hoe lang een apparaat in aanmerking komt voor updates.

Bekijk recente foto's in Telefoonhub

Je kunt recente foto's die je met je Android-telefoon hebt gemaakt, nu ook openen op je Chromebook. Ga gewoon naar Telefoonhub via de plank van je Chromebook en kies welke afbeelding je naar je laptop wilt downloaden. Zie je iets leuks? Maak er een foto van en zie die meteen verschijnen in Telefoonhub.

Bekijk recente foto's in Telefoonhub

Neem meer op als je een schermopname maakt

De schermopnametool is verbeterd. Als je nu een opname van je Chromebook-scherm maakt, kun je ook je stem opnemen en je gezicht filmen met de ingebouwde camera of een gekoppelde webcam: perfect voor presentaties of demonstraties.

Neem meer op als je een schermopname maakt

Pas de grootte van het vastgezette vergrootglas aan

Misschien gebruik je het vastgezette vergrootglas al om in te zoomen en de focus op bepaalde content op je Chromebook-scherm te plaatsen. Je kunt nu het vergrote deel van het scherm kleiner of groter maken. Gebruik gewoon de cursor om het gedeelte groter of kleiner te maken.

Personaliseer je bureaublad

Personaliseer je bureaublad met nieuwe achtergronden van LHBTQ+ kunstenaars ter ere van Pride-maand juni.

Probeer ze nu door met de rechtermuisknop op je bureaublad te klikken. Kies Achtergrond instellen en dan LHBTQ-kunstenaars.

Wil je
overstappen?

Overstappen vanaf een Mac of Windows-computer stelt niet veel meer voor dan even inloggen. In drie eenvoudige stappen staan je bestanden en foto's klaar op je nieuwe Chromebook.