Ultimate maskiner for skygaming, forkledd som Chromebook-enheter

One Device with panel screen divided in Deathloop, Witcher3, Control game art.

En hel verden av PC-spill strømmes nå

Gaming-Chromebook er laget for å gi deg en bedre spillopplevelse med RGB-gamingtastatur1, skjerm med høy oppdateringsfrekvens og tilgang til over 1000 spill.

Oppgradert skygaming

Få en bedre spillopplevelse med en Intel® Core™-prosessor, 120 Hz-skjerm med høy oppløsning, RGB-gamingtastatur1 og høykvalitets grafikk fra NVIDIA GeForce NOW.

1000+ spill du kan spille

Få øyeblikkelig tilgang til de nyeste PC- og konsollspillene. Du trenger ikke å installere eller laste ned noe. Bare bruk Alt mulig-knappen for å trykke, søke, klikke og spille.*

* Tilgang til enkelte titler kan kreve abonnement.

Laget for å vare

Med automatiske oppdateringer og den nyeste grafikkteknologien i nettskyen, får du ytelsen som trengs for årevis med spilling av de nyeste spillene.

Spill favorittene dine på de beste plattformene for skygaming

* Enkelte titler har aldersgrensen «Mature/17+» (for ungdom og voksne over 17 år)

Funksjoner som sikrer en bedre spillopplevelse

Med Chromebook får du Intel® Core™-prosessor, RGB-gamingtastatur1, 120 Hz-skjerm med høy oppløsning, rask wifi 6 og øyeblikkelig tilgang til de nyeste PC-spillene – slik at du kan ta spillingen til neste nivå.

RGB-gamingtastatur

Sikre deg seieren med RGB-gamingtastaturet med flere soner1. Spill med spennende farger, og bli raskere og mer nøyaktig med anti-ghosting-funksjonen.

Et RBG-tastatur med visning av viktige gamingtaster.

120 Hz-skjerm med høy oppløsning

Chromebook for skygaming leveres med en skjerm med høy oppløsning som sikrer krystallklart bilde under spilling og daglig bruk. Oppdateringsfrekvensen på 120 Hz betyr at du kan spille med høy bildefrekvens på NVIDIA GeForce NOW, slik at du får med deg absolutt alt.

Trykk, søk og start spill i løpet av sekunder

På denne Chromebooken for skygaming kan du gå til et spill fra startskjermen i løpet av sekunder. Med Alt mulig-knappen kan du enkelt finne og starte spill. Bare trykk, søk og start favorittspillet ditt.

Førsteklasses grafikk

Med den førsteklasses grafikken fra NVIDIA GeForce NOW kan du oppleve gaming med høy ytelse, slående grafikk og ultralav tidsforsinkelse. Strøm fra verdens kraftigste superdatamaskin for gaming, og spill med 120 bilder per sekund og raytracing.

Et todelt bilde viser en mer kornet side der RTX er slått av, og en klarere side der RTX er slått på.

Strøm Xbox-spill på Chromebook

Strøm hundrevis av Xbox-spill, inkludert ikoniske serier som Gears, Forza Horizon og Microsoft Flight Simulator, med Game Pass Ultimate på xbox.com/play.

En rekke tilgjengelige Xbox-spill vises på startskjermen for Xbox Game Pass Ultimate.

Her er verdens første laptoper laget for skygaming

Utforsk tilbehør for å få en enda bedre spillopplevelse

Fungerer med Chromebook
Svarte gaminghodetelefoner, en svart trådløs mus og en svart trådløs kontroller vises.

Vanlige spørsmål

Hva er skygaming?

Med skygaming får du øyeblikkelig tilgang til spill på laptopen, uten at du trenger å installere dem. Hvordan er dette mulig? Du strømmer spill fra «skyen» på samme måte som du strømmer videoer på YouTube eller via andre tjenester. Du trenger bare en stabil internettilkobling, så kan du spille selv de mest grafikktunge spillene – uten behov for avansert maskinvare (f.eks. et eget grafikkort).

Hva slags internettilkobling trenger jeg for skygaming?

Vi anbefaler en minimum båndbredde på minst 15 Mbps for strømming i 720p 60 Hz, 30 Mbps for strømming i 1080p med 60 bilder per sekund, 35 Mbps for opptil 1600p. Merk: Du må ha en Ethernet-tilkobling for å få best mulige resultater når du strømmer i 1600p med 120 bilder per sekund.

Hvordan vet jeg hvilke spill som kan kjøres på Chromebook for skygaming?

Chromebook for skygaming støtter to hovedplattformer for skygaming – NVIDIA GeForce NOW og Xbox Cloud Gaming. Alle skybaserte spill som fungerer på disse plattformene, fungerer også på Chromebook for skygaming. Dette inkluderer The Witcher 3, Halo Infinite med mer.

Kan andre Chromebook-enheter strømme spill fra nettskyen?

Ja, du kan bruke plattformer for skygaming på alle Chromebook-enheter. Chromebook for skygaming er laget for å gi deg en bedre spillopplevelse med for eksempel RGB- eller anti-ghosting-tastatur, oppdateringsfrekvens på 120 Hz og skjerm med høy oppløsning.

Passer Chromebook for skygaming bra på jobben?

Ja, Chromebook for skygaming drives av Intel Core-prosessorer og har minst 8 GB RAM – slik at den kan håndtere arbeid og multitasking hele dagen. Den støtter også apper som Google Workspace, Microsoft Office og Zoom, slik at du kan få gjort det du skal.

1RGB-funksjonen er ikke tilgjengelig på ASUS Chromebook Vibe CX55 Flip – men den har fremdeles et gamingtastatur med anti-ghosting.

* Xbox Cloud Gaming (betaversjon): Krever Xbox Game Pass Ultimate (eller et kostnadsfritt spill som støttes) og en Bluetooth-kontroller som støttes (hver av disse selges separat). Ultimate-abonnementet kan sies opp når som helst for å unngå flere belastninger. Strømming kan være begrenset – tilgjengeligheten av tjenere og ventetider kan variere. Spillkatalogen og de kostnadsfrie spillene kan endres over tid, etter region og etter enhet. Internett kreves, og kostnader fra nettleverandøren påløper. xbox.com/gamepass

Komplettno_logo_techs