Hopp til innhold

IdeaPad Gaming Chromebook 16"

IdeaPad Gaming Chromebook 16"

Veiledende pris.

Prisen kan variere etter forhandler.

 

Alt du trenger. Alltid

Denne Chromebooken drives av en 12. generasjons Intel® Core™-prosessor, slik at du får den overlegne ytelsen du forventer, når du trenger den mest. Den har et unikt design og gir mulighet til multitasking samt gaming i høy oppløsning. Med det slanke, stilige designet og den optimaliserte batteriytelsen kan du spille, lære og jobbe – uansett hvor du er.

Øyeblikkelig tilgang til over 1000 spill

Hold deg oppdatert om de nyeste PC- og konsollspillene fra Xbox og NVIDIA GeForce NOW. Med det beste GeForce NOW-abonnementet kan du få gameplay med 120 bilder per sekund og strålesporing.

120 Hz-skjerm med høy oppløsning

Finn alle de skjulte elementene og se hver eneste detalj med en 16-tommers WXQGA-skjerm (2560 x 1600). Og med oppdateringsfrekvensen på 120 Hz kan du dra nytte av raske reflekser mens du setter nye rekorder.

Opplev fordelene ved PC-gaming på brukervennlige Chromebook

Med kraften fra den nyeste 12. generasjons Intel®-prosessoren og brukervennligheten til ChromeOS kan du fokusere på å spille i stedet for å bruke tid på nedlastinger og andre kjedelige ting. Endelig en Chromebook som er laget spesielt for gaming!

 • Den perfekte miksen

  IdeaPad Gaming Chromebook har et RGB-gamingtastatur med fire soner, 1,5 mm avstand mellom tastene og 100 % anti-ghosting, slik at du kan ha full kontroll når du spiller. Du får også et komplett talltastatur og en stor styreflate for utvidet funksjonalitet når du ikke spiller.

 • Maratonmodus – aktivert

  IdeaPad Gaming Chromebook har et batteri som gir timevis av spilling uten strømtilkobling, slik at du kan sikre deg seieren selv om strømmen går. Med microSD-kortleser kan du legge til enda mer lagringsplass.

 • Iøynefallende presisjonshåndverk

  Denne Chromebooken er både fin å se på og fin å spille på. Toppdekselet av anodisert aluminium med et preget mønster bidrar til et stilig design av en enhet du kan bruke når du skal spille, jobbe eller gjøre skolearbeid. Og den veier bare 1,95 kg, så den er lett å ta med, og med en tykkelse på 19,9 mm får den plass hvor som helst.

IdeaPad Gaming Chromebook 16

Chromebook leveres med fordeler

Når du kjøper en Chromebook, er du kvalifisert for fordeler som vil hjelpe deg å få enda mer ut av den nye enheten din.

 • NVIDIA GeForce NOW
 logo
  Få 3 måneder med NVIDIA GeForce NOW

  NVIDIA GeForce NOW

  Få 3 måneder med NVIDIA GeForce NOW sitt toppnivå-abonnement uten kostnad. Få tilgang til favorittspillene dine som Witcher 3, Assassin's Creed Valhalla og mer med 120 FPS og 1440p.

  *Kun for en begrenset periode. Vilkår gjelder.

 • Bli kjent med ChromeOS

  ChromeOS er det raske, enkle og sikre operativsystemet som alle Chromebook-enheter kjører.

  Et øyeblikksbilde av appfeltet i ChromeOS
 • Øyeblikkelig tilgang til apper i Google Play-butikken

  Gjør alt du trenger å få gjort på Chromebook med apper fra Google Play-butikken eller på nettet. Vær mer produktiv med apper som Microsoft® Excel®, PowerPoint® og Word. Finn din egen kreative uttrykksmåte med apper som Concepts og Adobe® Lightroom®.

  En pekepenn, en mus og et tastatur