Chromebook-funksjoner for hele familien

Chromebook er designet for å kunne håndtere alt som er viktig for deg og familien din – på en enkel og trygg måte. Chromebook kjører ChromeOS, det sikre operativsystemet som er utviklet av Google, og fås i en rekke ulike størrelser som dekker alle behov. Den er rask og enkel å konfigurere, og den har funksjoner som bidrar til å underholde familien og holde dere produktive og trygge på nettet.

En sikker datamaskin for hele familien

Chromebook har innebygd virusbeskyttelse som bidrar til å holde dataene dine beskyttet. Med Google Family Link kan du administrere barnets Chromebook ved å angi grenser for skjermtid og styre hva slags innhold barnet har tilgang til. Med multibrukerpålogging har hvert familiemedlem sitt eget private område på én felles laptop.

En voksen sitter på en sofa med en datamaskin i fanget og to barn på hver side.

Raskt og enkelt for alle i familien

Å konfigurere Chromebook er så enkelt som å logge på Google-kontoen din – du får umiddelbar tilgang til dokumentene dine. Med lang batterilevetid og tilgang uten nett til Google Dokumenter, Google Regneark, Gmail med mer kan du holde tritt med gjøremål og skolearbeid, uansett hvor du er. Og Chromebook oppdateres automatisk*, slik at ting fortsetter å kjøre knirkefritt og programvaren holder seg rask og oppdatert med de nyeste funksjonene.

*Se hvor lenge enheter er kvalifisert for oppdateringer, på g.co/chromeosupdates.

En laptop i nettbrettstilling med tastene ned.

Gå fra jobb til fritid med ett klikk

Hold deg produktiv når du jobber med prosjekter, eller spill gjennom en kampanje sammen med venner. Med hundrevis av apper i Google Play-butikken på Chromebook kan team, familier og venner samles i sanntid.

Få ting gjort

Samarbeid med kollegaer, klassekamerater og alle andre med tilgang til Microsoft® Word, Zoom, Adobe Lightroom, Google Regneark med flere.

*Tilleggsfunksjoner er tilgjengelige med et Microsoft 365-abonnement. Microsoft, Excel og PowerPoint er registrerte varemerker som tilhører Microsoft Corporation.

Stress ned og slapp av

Gjør om Chromebook fra en mobil arbeidsstasjon til en kino, en gamingenhet eller et digitalt lerret med apper som Netflix, Disney+, Among Us og Canva.

Voks og lær

Enten du er i eller utenfor klasserommet, kan du fortsette å lære nye ting med favorittappene dine, som Google Classroom, Codecademy med flere.

Finn ut mer om Chromebook

Lurer du fremdeles på om Chromebook er riktig valg for deg og barna dine? Ta en kikk på denne listen over vanlige spørsmål for å få mer informasjon om familielaptopene våre.

Få teknologien til å jobbe på lag med familien din

Finn ut mer om hvordan du holder kontakten med familien din med Google.

Klar til å bytte?

Bilde ovenfra som fremhever de tre ulike modusene til en konvertibel Chromebook: lukket, nettbrett og bærbar.