Hva er nytt med Chromebook?

Chromebook oppdateres automatisk, slik at du får de nyeste funksjonene og programvaren holder seg rask og oppdatert. Her er noen høydepunkter fra nylige oppdateringer.

Bedre videosamtaler

Med den nye Google Meet-appen får du bedre ytelse og funksjoner som er lette å bruke, for eksempel videobakgrunner, som gjør møter morsommere og mer inkluderende. Google Meet er nå også forhåndsinstallert på alle nye Chromebook-enheter, så det er lett å søke etter appen ved å trykke på Alt mulig-knappen eller -tasten.

Bedre videosamtaler

Legg til en emoji med den nye velgeren

Det er enda enklere å uttrykke seg selv med emojier på Chromebook. Ved å trykke på den nye hurtigtasten (Alt mulig-knappen eller -tasten + Shift + mellomrom) får du opp en kompakt emojivelger. Der kan du se nylig brukte emojier og søke og bla for å finne andre. Med et klikk kan du sette inn den perfekte emojien i samtaler, dokumenter og alle tekstfelter på Chromebooken.

Legg til en emoji med den nye velgeren

Gi skrivebordet personlig preg

Gi skrivebordet personlig preg med nye bakgrunnsbilder som er designet av Aurelia Durand, Sabrena Khadija og Meech Boakye, inspirert av samhold som konsept. Prøv dem nå ved å høyreklikke på skrivebordet og velge «Angi bakgrunnsbilde» og deretter «Samhold».

Flere filer lett tilgjengelig

Du bruker kanskje allerede Tote for rask tilgang til nylige nedlastinger, skjermdumper eller eventuelle filer du har festet. Nå vises også fullførte skanninger fra Filer-appen og rapporter fra Diagnostikk-appen i Tote. Det betyr at når du lagrer skannede dokumenter, blir de lettere å finne, rett fra Chromebook-hyllen.

Flere filer lett tilgjengelig

Vurderer du å
bytte?

Å bytte fra Mac eller Windows er så enkelt som å logge på. På bare tre enkle trinn finner du igjen filene og bildene dine på den nye Chromebooken – klare til bruk.