Hva er nytt med Chromebook?

Chromebook oppdateres automatisk, slik at du får de nyeste funksjonene og programvaren holder seg rask og oppdatert. Her er noen høydepunkter fra nylige oppdateringer.

Skann dokumenter med kameraet

Nå kan du skanne dokumenter med Chromebook-kameraet. Kameraet identifiserer, tar bilde av og beskjærer dokumentene dine automatisk. Deretter kan du lagre dem som PDF-filer eller bilder. Bare åpne Kamera-appen på Chromebooken og trykk på «Skann»-knappen for å komme i gang.

Naturlige stemmer for Tekstopplesing

Du bruker kanskje allerede Tekstopplesing for å få tekst lest opp på Chromebook. Nå kan du velge blant en rekke stemmer som høres mer naturlige ut, slik at tekstopplesingen flyter bedre og blir enklere å forstå. Dette er nyttig for personer med dysleksi, nedsatt synsevne eller andre lesevansker. Velg stemmen du foretrekker, i tilgjengelighetsinnstillingene.

Enkel organisering av nettleserfanene dine på ulike skrivebord

Nå er det lettere å se hvilke Chrome-nettleservinduer som er på det samme virtuelle skrivebordet, og flytte faner mellom vinduer til riktig sted på første forsøk. Bare høyreklikk på nettleserfanen og velg «Flytt fanen til et annet vindu», så ser du vinduene gruppert etter de virtuelle skrivebordene de er på.

Enkel organisering av nettleserfanene dine på ulike skrivebord

Vurderer du å
bytte?

Å bytte fra Mac eller Windows er så enkelt som å logge på. På bare tre enkle trinn finner du igjen filene og bildene dine på den nye Chromebooken – klare til bruk.