Hva er nytt med Chromebook?

Chromebook oppdateres automatisk*, slik at du får de nyeste funksjonene og programvaren holder seg rask og oppdatert. Her er noen høydepunkter fra nylige oppdateringer.

*Se hvor lenge enheter er kvalifisert for oppdateringer, på g.co/chromeosupdates.

Se nylige bilder i Telefonstyring

Nå er bilder du nylig har tatt på Android-telefonen din, tilgjengelige på Chromebook. Bare åpne Telefonstyring på Chromebook-hyllen, så kan du velge hvilket bilde du vil laste ned på laptopen. Ser du noe du liker? Ta et bilde – det dukker opp i Telefonstyring umiddelbart.

Se nylige bilder i Telefonstyring

Ta opp mer med skjermdumper

Nå er skjermdumpverktøyet blitt enda bedre. Når du gjør opptak av Chromebook-skjermen, kan du nå også velge å ta opp stemmen din og ansiktet ditt med det innebygde kameraet eller et tilkoblet nettkamera. Perfekt for å lage presentasjoner eller demonstrasjoner.

Ta opp mer med skjermdumper

Tilpass størrelsen på den dokkede lupen

Du bruker kanskje allerede den dokkede lupen for å zoome inn og fokusere på visse typer innhold på Chromebook-skjermen. Nå kan du tilpasse størrelsen på den forstørrede delen av skjermen – bare bruk markøren for å gjøre området større eller mindre.

Gi skrivebordet et personlig preg

For å feire pridemåneden juni, kan du gi skrivebordet ditt et personlig preg med nye bakgrunner som er designet av LHBTQ+-artister.

Prøv dem nå ved å klikke på skrivebordet, velge "Angi bakgrunn" og deretter "LHBTQ Artists."

Vurderer du å
bytte?

Å bytte fra Mac eller Windows er så enkelt som å logge på. På bare tre enkle trinn finner du igjen filene og bildene dine på den nye Chromebooken – klare til bruk.