Hva er nytt med Chromebook?

Chromebook oppdateres automatisk*, slik at du får de nyeste funksjonene og programvaren holder seg rask og oppdatert. Her er noen høydepunkter fra nylige oppdateringer.

*Se hvor lenge enheter er kvalifisert for oppdateringer, på g.co/chromeosupdates.

Bli mer produktiv med skrivebord

Nå kan du lagre og lukke et helt virtuelt skrivebord, inkludert alle vinduer og apper. Det er perfekt når du vil ta en pause eller jobbe med noe annet. Når du er klar til å ta opp tråden igjen, kan du åpne det lagrede skrivebordet med et trykk. Og når du faktisk er ferdig, kan du permanent lukke alle vinduene på skrivebordet samtidig.

Enklere navigering på det virtuelle tastaturet

Hvis du har en Chromebook med berøringsskjerm, er det nå enda lettere å skrive det du vil, ved bruk av det virtuelle tastaturet med nytt design. Med et enkelt trykk på det nye toppfeltet kan du bytte mellom språk, åpne emojibiblioteket eller få tilgang til håndskriftverktøyet.

Administrer kritiske filer bekymringsfritt

Når du sletter elementer i «Mine filer»-delen i Filer-appen, havner de nå i den nye Papirkurv-delen i stedet for å bli fjernet permanent fra Chromebooken. Så hvis du ombestemmer deg etter å ha slettet noe, har du 30 dager på deg til å gjenopprette det. Åpne Filer-appen, og finn «Papirkurv» på venstre side for å gjennomgå og gjenopprette elementer, eller for å tømme papirkurven proaktivt.

Administrer kritiske filer bekymringsfritt

Vurderer du å
bytte?

Å bytte fra Mac eller Windows er så enkelt som å logge på. På bare tre enkle trinn finner du igjen filene og bildene dine på den nye Chromebooken – klare til bruk.