Hva er nytt med Chromebook?

Chromebook oppdateres automatisk, slik at du får de nyeste funksjonene og programvaren holder seg rask og oppdatert. Her er noen høydepunkter fra nylige oppdateringer.

Del filer raskt med nærdeling

Med nærdeling kan du dele filer raskt og sikkert mellom Chromebooken din og andre Chrome OS- eller Android-enheter. Du kan sende og motta uten å oppgi kontaktopplysninger, så både opplysningene og filene dine forblir private. Kom i gang ved å gå til Innstillinger og slå på «Nærdeling».

Del filer raskt med nærdeling

Se svar automatisk

Du kan allerede bruke Appoversikt til å søke etter apper, filene dine, resultater på Google med mer. Nå viser den automatisk svar på enkle beregninger eller informasjon om været uten at du må åpne nye nettleservinduer. Prøv det nå ved å trykke på Alt mulig-knappen ( eller ) og skrive inn «vær» i søkefeltet.

Se svar automatisk

Bli varslet med appmerker

Sjekk hvilke av appene dine som krever tilsyn, på et blunk. Hvis du ser et lite, rundt merke på et appikon, betyr det at appen har aktive varsler eller noe nytt du må se på. Du kan slå av disse merkene ved å gå til Hurtiginnstillinger og klikke på «Varsler».

Lettvint feilsøking

Du kan enkelt feilsøke Chromebooken din med den nye Diagnostikk-appen. Du kan sjekke status for laptopens batteri, prosessor og minne, og du kan kjøre tester. Så hvis du merker at batteriet lades ut raskere enn forventet, kan du sjekke helsetilstanden direkte i appen. Åpne den nå ved å trykke på Alt mulig-knappen ( eller ) og søke på «Diagnostikk».

Vurderer du å
bytte?

Å bytte fra Mac eller Windows er så enkelt som å logge på. På bare tre enkle trinn finner du igjen filene og bildene dine på den nye Chromebooken – klare til bruk.