Acces ușor și sigur la tot conținutul dvs.

Stocați, trimiteți și colaborați în fișiere și dosare de pe orice dispozitiv mobil, tabletă sau computer

Banner
Pictogramă

Conținutul dvs. este sigur, privat și nu este folosit niciodată pentru personalizarea anunțurilor

Drive oferă acces criptat și sigur la fișierele dvs. Fișierele la care aveți acces sunt scanate proactiv și eliminate dacă se detectează programe malware, spam, ransomware sau phishing. În plus, Drive este nativ în cloud, ceea ce elimină nevoia de fișiere locale și minimizează riscul pentru dispozitivele dvs.

Banner
Pictogramă

Aplicații de colaborare native în cloud pentru a impulsiona lucrul în echipă

Drive se integrează impecabil cu Documente, Foi de calcul și Prezentări, aplicații native în cloud care vă ajută echipa să colaboreze eficient în timp real. Creați și trimiteți conținut echipei încă din prima zi, fără să trebuiască să migrați din instrumentele existente.

Banner
Pictogramă

Integrare cu instrumentele și aplicațiile folosite deja de echipa dvs.

Drive se integrează cu tehnologia existentă a echipei și o completează. Colaborați în fișierele Microsoft Office fără a fi nevoie să convertiți formatele și editați și stocați peste 100 de tipuri suplimentare de fișiere, inclusiv PDF, CAD, imagini și altele.

Banner
Pictogramă

Tehnologia AI și Căutare de la Google vă ajută echipa să lucreze mai repede

Capacitățile vaste de căutare ale Google sunt încorporate în Drive și oferă viteză, rezultate și fiabilitate fără egal. Iar funcții precum Prioritate folosesc AI pentru a prevedea ce căutați și a afișa conținutul cel mai relevant în acel moment, ajutându-vă — pe dvs. și echipa dvs. — să găsiți fișierele cu până la 50% mai repede.

Banner

Folosiți Drive pe orice dispozitiv

Drive funcționează pe toate platformele principale, astfel că puteți lucra fără probleme de pe browser, dispozitivul mobil, tabletă și computer.

Mii de echipe folosesc deja Drive pentru a-și revoluționa modul de lucru

Pictogramă Pictogramă Pictogramă Pictogramă Pictogramă

Utilizatorii preferă Drive produselor concurente

Sursa: G2.com, Inc., februarie 2020

4,7

4,3

4,2

4,2


Drive se integrează cu instrumentele folosite deja de echipa dvs.

Să începem

Pictogramă

Persoane fizice

Stocați, trimiteți și accesați-vă fișierele și dosarele de pe orice dispozitiv mobil, tabletă sau computer și primii 15 GB de stocare sunt gratuiți.

Pictogramă

Echipe

Ajutați-vă echipa să lucreze mai repede cu o platformă sigură de colaborare în cloud, prin care este ușor să trimiteți, să stocați și să accesați fișiere.

Pictogramă

Companii

Protejați și păstrați în siguranță datele companiei cu Prevenirea pierderii datelor, cu Vault pentru eDiscovery și arhivare și cu centrul de securitate.

Resurse