Politicile de produs Gmail

Politicile de produs Gmail joacă un rol important în menținerea unei experiențe pozitive pentru toți utilizatorii Gmail. Consultați-le periodic întrucât aceste politici se pot modifica. De asemenea, consultați Termenii și condițiile Google pentru mai multe informații.

Mesajele în masă sau mesajele spam

Nu folosiți serviciul Gmail pentru a distribui mesaje spam sau e-mailuri comerciale nesolicitate.

Nu este permis să folosiți serviciul Gmail pentru a trimite e-mailuri care încalcă legea CAN-SPAM sau alte legi împotriva mesajelor spam. Nu trimiteți e-mailuri neautorizate prin servere deschise, ale terțelor părți și nu distribuiți adresele de e-mail ale altor persoane fără acordul acestora.

Nu aveți permisiunea de a automatiza interfața Gmail pentru trimiterea, ștergerea sau filtrarea mesajelor într-o manieră care induce în eroare sau amăgește utilizatorii.

Rețineți că e posibil ca ceea ce considerați dvs. ca fiind e-mailuri „nesolicitate” sau „nedorite” să difere de percepția destinatarilor mesajelor respective. Gândiți-vă bine înainte de a trimite un e-mail unui număr mare de destinatari, chiar dacă destinatarii au ales să primească e-mailuri de la dvs. în trecut. Când utilizatorii Gmail marchează e-mailuri ca spam, crește probabilitatea ca mesaje pe care le veți trimite pe viitor să fie clasificate drept spam de către sistemele noastre împotriva abuzurilor.

Crearea și utilizarea mai multor Conturi Gmail

Nu creați și nu folosiți mai multe conturi ca să încălcați politicile Google, să evitați limitările impuse conturilor Gmail, să vă sustrageți filtrelor sau să încălcați restricțiile impuse contului dvs. (De exemplu, dacă ați fost blocat(ă) de alt utilizator sau vi s-a dezactivat contul Gmail din cauza abuzurilor, nu creați alt cont pentru a desfășura activități similare.)

De asemenea, nu este permis să creați conturi Gmail prin mijloace automatizate sau să cumpărați, să vindeți sau să revindeți conturi Gmail altor utilizatori.

Programele malware

Nu folosiți serviciul Gmail pentru a transmite viruși, aplicații malware, viermi, defecte, cai troieni, fișiere corupte sau alte elemente de natură distructivă sau înșelătoare. În plus, nu distribuiți conținut care dăunează sau interferează cu funcționarea rețelelor, a serverelor sau a altor infrastructuri ale companiei Google sau ale altora.

Fraudă, phishing și alte practici înșelătoare

Nu puteți accesa contul Gmail al altui utilizator fără permisiunea sa explicită. Nu folosiți Gmail ca să păcăliți, să induceți în eroare sau să înșelați alți utilizatori pentru a vă transmite informații sub pretexte false.

Nu încercați să obțineți datele utilizatorilor, precum informații de conectare, parole, date financiare sau coduri numerice personale, și nu folosiți Gmail ca parte a unui plan de fraudare a altor persoane.

Siguranța copiilor

Google nu tolerează imaginile cu abuzuri sexuale asupra copiilor. În cazul în care constatăm prezența unui astfel de conținut, îl vom raporta organizației Salvați Copiii și Autorității Naționale pentru Protecția Drepturilor Copilului, conform legii. De asemenea, vom lua măsuri disciplinare, inclusiv închiderea conturilor Gmail ale utilizatorilor implicați.

Drepturile de autor

Respectați legile privind drepturile de autor. Nu încălcați drepturile de proprietate intelectuală ale altor persoane, inclusiv drepturile de brevet, marcă comercială, secret profesional și alte drepturi de proprietate. De asemenea, nu este permis să încurajați și să facilitați altor persoane încălcarea drepturilor de proprietate intelectuală. Puteți să raportați la Google încălcarea drepturilor de autor folosind acest formular.

Hărțuirea

Nu folosiți serviciul Gmail ca să hărțuiți, să intimidați sau să amenințați alte persoane. Este posibil să dezactivăm conturile persoanelor despre care aflăm că folosesc Gmail în aceste scopuri.

Activitatea ilegală

Respectați legea. Nu folosiți Gmail ca să promovați, să organizați sau să vă implicați în activități ilegale.