Hiter in varen dostop do vse vaše vsebine

Datoteke in mape lahko shranjujete, jih delite in v njih sodelujete v poljubni mobilni napravi, tabličnem računalniku ali osebnem računalniku

Pasica
Ikona

Vaša vsebina je varna, zasebna in je nikoli ne uporabljamo za osebno prilagajanje oglasov

Drive zagotavlja šifriran in varen dostop do vaših datotek. Datoteke, deljene z vami, proaktivno pregledujemo in jih odstranimo, ko zaznamo zlonamerno programsko opremo, neželeno vsebino, izsiljevalsko programsko opremo ali lažno predstavljanje. Drive je izvorna storitev v oblaku, zaradi česar ne potrebujete lokalnih datotek, poleg tega pa zmanjša tveganje za vaše naprave.

Pasica
Ikona

Izvorne aplikacije za sodelovanje v oblaku za dodatno pospešitev skupinskega dela

Drive se integrira z Dokumenti, Preglednicami in Predstavitvami, izvornimi aplikacijami v oblaku, ki skupini omogočajo učinkovito sodelovanje v realnem času. Že od začetka lahko ustvarjate in delite vsebino s skupino, zato selitev z obstoječih orodij ni potrebna.

Pasica
Ikona

Integracija z orodji in aplikacijami, ki jih skupina že uporablja

Drive se integrira z obstoječo tehnologijo, ki jo skupina že uporablja, in jo dopolnjuje. Sodelujte v datotekah Microsoft Office, ne da bi morali pretvoriti oblike datotek, ter urejajte in shranjujte več kot 100 dodatnih vrst datotek, vključno z datotekami PDF, CAD, slikami in drugimi.

Pasica
Ikona

Googlova tehnologija umetne inteligence in Iskanja pomaga pri hitrejšem delu skupine

Googlove zmogljive možnosti iskanja so vdelane v Drive ter ponujajo hitrost, zmogljivost in zanesljivost brez primere. Funkcije, kot je Prednost, uporabljajo umetno inteligenco, s katero predvidevajo, kaj iščete, in prikažejo najustreznejšo vsebino. S tem bo skupina do 50 % hitreje našla datoteke.

Pasica

Izkusite Drive v poljubni napravi

Drive deluje na vseh glavnih platformah ter vam omogoča nemoteno delo v brskalniku, mobilni napravi, tabličnem računalniku in osebnem računalniku.

Na tisoče skupin že uporablja Drive, ki prinaša revolucijo v načinu dela

Ikona Ikona Ikona Ikona Ikona

Uporabniki imajo rajši Drive kot konkurenčne izdelke

Vir: G2.com, Inc., Februar 2020

4,7

4,3

4,2

4,2


Drive se integrira z orodji, ki jih skupina že uporablja

Pa začnimo

Ikona

Posamezniki

Datoteke in mape lahko shranjujete, jih delite in do njih dostopate v poljubni mobilni napravi, tabličnem računalniku ali osebnem računalniku. Prvih 15 GB prostora za shranjevanje dobite brezplačno.

Ikona

Skupine

Z varno platformo za sodelovanje v oblaku, ki poenostavlja deljenje, shranjevanje in dostop do datotek, bo skupina lahko delala hitreje.

Ikona

Podjetje

S funkcijo za preprečevanje izgube podatkov, orodjem Vault for eDiscovery in varnostnim središčem poskrbite za zaščito in varovanje podatkov podjetja.

Sredstva