Лак и безбедан приступ комплетном садржају

Сарађујте на фајловима и фолдерима, чувајте их и делите са било ког мобилног уређаја, таблета или рачунара

Банер
Икона

Ваш садржај је безбедан, приватан и никада се не користи за персонализацију огласа

Диск вам пружа шифрован и безбедан приступ фајловима. Фајлови који се деле са вама проактивно се скенирају и уклањају када откријемо малвер, непожељан садржај, софтвер за изнуду откупа или „пецање“. Пошто је Диск основна клауд апликација, отклања се потреба за локалним фајловима и умањује ризик по уређаје.

Банер
Икона

Основне клауд апликације за сарадњу које тимски рад преносе на виши ниво

Диск се без проблема интегрише са Документима, Табелама и Презентацијама, основним клауд апликацијама које омогућавају ефикасну сарадњу тима у реалном времену. Правите и делите садржај са тимом од првог дана, без потребе за преласком на нове алатке.

Банер
Икона

Интеграција са алаткама и апликацијама које тим већ користи

Диск се интегрише са постојећом технологијом тима и допуњава је. Сарађујте на Microsoft Office фајловима без потребе за конвертовањем формата фајлова. Чувајте преко 100 додатних типова фајлова и уносите измене у њих, укључујући PDF-ове, CAD фајлове, слике и друго.

Банер
Икона

Google вештачка интелигенција и технологија претраге помажу вашем тиму да брже напредује

Могућности изузетне Google претраге су уграђене у Диск и пружају брзину, учинак и поузданости без премца. Помоћу вештачке интелигенције, функције попут приоритетног приказа предвиђају шта тражите и приказују најрелевантнији садржај, што омогућава тиму да пронађе фајлове и до 50% брже.

Банер

Доживите Диск на свим уређајима

Диск функционише на свим већим платформама, што вам омогућава да без проблема радите у прегледачу, на мобилном уређају, таблету и рачунару.

Хиљаде тимова већ користи Диск и из корена мења начин на који ради

Икона Икона Икона Икона Икона

Корисници дају предност Диску у односу на конкурентске производе

Извор: G2.com, Inc., фебруар 2020.

4,7

4,3

4,2

4,2


Диск се интегрише са алаткама које тим већ користи

Започнимо

Икона

Појединци

Чувајте фајлове и фолдере, делите их и приступајте им са било ког мобилног уређаја, таблета или рачунара. Првих 15 GB меморијског простора добијате бесплатно.

Икона

Тимови

Помозите тиму да брже напредује помоћу безбедне платформе са сарадњу засноване на клауду која вам олакшава да приступате фајловима, да их делите и чувате.

Икона

Предузећа

Спречавање губитка података, Vault за истрагу електронских података и архивирање и безбедносни центар вам омогућавају да заштитите податке компаније.

Ресурси