Fortsätt till innehåll

IdeaPad Gaming Chromebook 16"

IdeaPad Gaming Chromebook 16"

Rekommenderat pris:

Priset kan variera beroende på återförsäljare.

 

Allt du behöver. Samtidigt.

Denna Chromebook drivs av 12:e generationens Intel® Core™-processor för den överlägsna prestanda du förväntar dig, där du behöver den mest. Med en unik design, smarta funktioner för multitasking och spel med hög upplösning. Den smidiga designen med låg vikt och optimerad batteriprestanda gör att du kan spela, studera och jobba var du än är.

Över 1 000 spel nära till hands

Håll koll på de senaste PC- och konsolspelen från Xbox och NVIDIA GeForce NOW. Med GeForce NOW:s högsta nivå får du 120 FPS gameplay med strålföljning.

120 Hz-skärm med hög upplösning

Hitta alla dolda objekt och se alla detaljer med en 16” WXQGA-skärm (2 560 x 1 600). Och uppdateringsfrekvensen på 120 Hz ger skarpa reflexer när du sätter nya high scores.

Fördelarna med PC-gaming möter enkelheten hos Chromebook

Kraften hos 12:e generationens Intel®-processorer och användarvänligheten hos ChromeOS gör att du ägnar mer tid åt att spela och mindre åt nedladdningar och annat som är mindre kul. Äntligen en Chromebook som har skapats specifikt för gaming.

 • Perfektionism

  IdeaPad Gaming Chromebook har ett RGB-tangentbord med fyra zoner, 1,5 mm nedtryckningsavstånd (key travel) och 100 % anti-ghosting, vilket bidrar till rakbladsvassa kontroller när du spelar. Du får även ett komplett numeriskt tangentbord och en stor styrplatta som tillför funktioner när du inte spelar.

 • Maratonläge, aktiverat

  IdeaPad Gaming Chromebook har ett batteri som ger timmar av speltid utan nätanslutning. Det innebär att ett strömavbrott inte hindrar dig från att segra. Med mikroSD-kortplatsen kan du utöka lagringsutrymmet ytterligare.

 • Iögonfallande precisionshantverk

  Denna Chromebook är lika snygg att titta på som den är bra att spela på. Den har lock med hölje av anodiserat aluminum och ett präglat mönster och är en stilsäker följeslagare när du ska spela, jobba eller studera. Den är dessutom en lättviktare på bara 1,95 kg. Det betyder att du kan ta med den överallt. Den tunna profilen på 19,9 mm gör att du kan förvara den var som helst.

IdeaPad Gaming Chromebook 16

Chromebooks kommer med förmåner

När du köper en Chromebook är du berättigad till förmåner som hjälper dig att få ut ännu mer av din nya enhet.

 • NVIDIA GeForce NOW
 logo
  Vi bjuder på 3 månader

  NVIDIA GeForce NOW

  Få 3 månaders NVIDIA GeForce NOW:s högsta prenumeration utan kostnad. Få tillgång till dina favoritspel som Witcher 3, Assassin's Creed Valhalla och mer med 120 FPS och 1440p.

  *Endast under en begränsad tid. Villkor gäller.

 • Det här är ChromeOS

  ChromeOS är det snabba, enkla och säkra operativsystemet som körs på alla Chromebook-enheter.

  En bild av appfältet i ChromeOS
 • Appar från Google Play Butik nära till hands

  Gör allt du behöver göra på din Chromebook med appar från Google Play Butik eller på webben. Öka produktiviteten med appar som Microsoft® Excel®, PowerPoint® och Word. Uttryck dig kreativt med appar som Concepts och Adobe® Lightroom®.

  En e-penna, en mus och ett tangentbord