Äventyret börjar nu

Missa inte de här specialerbjudandena

Vi bjuder på 3 månader

NVIDIA GeForce NOW

Få den högsta medlemsnivån i NVIDIA GeForce NOW i tre månader utan kostnad och spela i upp till 120 FPS och 1440p.

*Endast under en begränsad tid. Villkor gäller.

Smidig tillgång till dina favoritspel

Sök snabbt efter de spel du gillar att använda med multiknappen.

Ta ditt spelande till nästa nivå

Snabba, flerfärgade tangenter som hjälper dig att vinna

Få övertaget med RGB-tangentbordet för gaming för din Chromebook. Med tydligt färgade tangenter blir det ännu roligare att spela, och anti-ghosting-funktionen ser till att inmatningen blir så snabb och korrekt som möjlig, och att tangenterna hinner med när du trycker.

En närbild av ett RBG-tangentbord som visar viktiga spelknappar.

Kristallklar bild och smidigt spelande har låsts upp

Din Chromebook för gaming i molnet har en högupplöst skärm på 120 Hz. Den högupplösta skärmen ger kristallklar bild i spel och mycket annat. Med uppdateringsfrekvensen på 120 Hz kan du spela med hög FPS, så att du inte missar ens en millisekund och kan få fördelar framför spelare med vanliga skärmar.

Nästa generations grafik i molnet

Med NVIDIA GeForce NOW:s bästa grafik kan du spela PC-spel med otrolig bildskärpa och extremt låg latens. Streama från världens kraftfullaste superdator för spel och spela med 120 FPS*, ljussättning och mycket mer.

*Resultat och egenskaper varierar beroende på medlemstyp. Besök https://www.nvidia.com/en-us/geforce-now/memberships för mer information.

En delad bild från Cyberpunk 2077 visar en grynigare sida med RTX inaktiverat och en sida med högre skärpa med RTX aktiverat.

Streama Xbox-spel på din Chromebook

Streama hundratals Xbox-spel, däribland ikoniska titlar som Gears, Forza Horizon och Microsoft Flight Simulator med Game Pass Ultimate på xbox.com/play.

En rad Xbox-speltitlar som är tillgängliga för spel visas på startskärmen för Xbox Game Pass Ultimate.

Tillbehör som lyfter ditt spelande

fungerar med Chromebook
Ett svart spelheadset, en svart trådlös mus och en svart trådlös kontroll visas.

*Xbox Cloud Gaming (Beta): Kräver Xbox Game Pass Ultimate (eller ett free-to-play-spel som stöds) och en Bluetooth-kontroll som stöds (båda säljs separat). Du kan säga upp Ultimate-prenumerationen när du vill för att stoppa framtida debiteringar. Begränsningar för streaming gäller. Servertillgänglighet och väntetider kan variera. Spelutbud och free to play-titlar varierar över tid, per region och per enhet. Internetanslutning krävs. ISP-avgifter tillkommer. xbox.com/gamepass