Vilka nyheter finns på Chromebook?

Chromebook-enheter uppdateras automatiskt* så att du får de senaste funktionerna och programvaran förblir snabb. Här är de viktigaste av de senaste uppdateringarna.

*Se hur länge en enhet kvalificerar sig för uppdateringar på g.co/chromeosupdates/sv/.

Anslut dina enheter på ett kick

Med Snabb parkoppling ansluter du nya Bluetooth-hörlurar med bara ett tryck. När Chromebook upptäcker nya, kvalificerade hörlurar i närheten blir du automatiskt tillfrågad om du vill konfigurera dem. Om du redan har konfigurerat hörlurarna på din Android-telefon är de klara att användas på din laptop också.

Anslut dina enheter på ett kick

Hitta och lägg till specialtecken snabbt

Det har blivit ännu enklare att lägga till symboler, tecken och uttryckssymboler i konversationer, dokument och andra textfält på Chromebook. Öppna det förbättrade ikonväljarverktyget med hjälp av kortkommandot (Multiknappen eller -tangenten + Skift + Blanksteg). Sedan scrollar du eller använder sökfältet för att hitta ett specialtecken eller en uttryckssymbol som passar perfekt.

Mer lätthanterliga röstkommandon

Du kanske redan använder röstkommandon för att diktera och redigera text på din Chromebook. Nu har du mer flexibilitet när du säger kommandon. Till exempel, om du vill flytta ner markören till nästa rad, kan du säga "flytta till nästa rad" eller "ner en rad". Aktivera diktering för att prova på detta och andra kommandon.

Mer lätthanterliga röstkommandon

Få reda på mer om en bild med Google Lens

Prova att använda Google Lens för att undersöka det du ser. Högerklicka på en bild i webbläsaren Chrome och välj Bildsökning med Google så kan du hitta liknande varor att köpa, identifiera växter och djur, söka efter bildkällan och mycket mer.

Få reda på mer om en bild med Google Lens

Funderar du på att
byta?

Att byta från Mac eller Windows är lika enkelt som att logga in. Med tre enkla steg har du dina filer och foton på din nya Chromebook.