Vilka nyheter finns på Chromebook?

Chromebook-enheter uppdateras automatiskt* så att du får de senaste funktionerna och programvaran förblir snabb. Här är de viktigaste av de senaste uppdateringarna.

*Se hur länge en enhet kvalificerar sig för uppdateringar på g.co/chromeosupdates/sv/.

Se dina senaste foton i Phone Hub

Nu kommer du åt foton på Chromebook som du har tagit med Android-telefonen. Öppna bara Phone Hub på hyllan i Chromebook och välj bilden du vill ladda ned på din laptop. Ser du något du gillar? Fotografera det så visas fotot omedelbart i Phone Hub.

Se dina senaste foton i Phone Hub

Spela in mer med skärminspelning

Skärminspelningsverktyget blev precis ännu bättre. När du spelar in skärmen på Chromebook kan du nu välja att även spela in din röst och ditt ansikte med hjälp av den inbyggda kameran eller en ansluten webbkamera. Perfekt när du skapar presentationer eller demonstrationer.

Spela in mer med skärminspelning

Justera storleken för dockad skärmförstoring

Du kanske redan använder dockad skärmförstoring för att zooma in och sätta visst innehåll på Chromebook-skärmen i fokus. Nu kan du justera storleken för den förstorade delen av skärmen – gör bara området större eller mindre med hjälp av markören.

Anpassa skrivbordet

Fira Pride-månaden i juni med nya bakgrunder av hbtq+-konstnärer för skrivbordet.

Testa bakgrunderna genom att högerklicka på skrivbordet och sedan välja Ange bakgrund och Hbtq-konstnärer.

Funderar du på att
byta?

Att byta från Mac eller Windows är lika enkelt som att logga in. Med tre enkla steg har du dina filer och foton på din nya Chromebook.