Vilka nyheter finns på Chromebook?

Chromebook-enheter uppdateras automatiskt* så att du får de senaste funktionerna och programvaran förblir snabb. Här är de viktigaste av de senaste uppdateringarna.

*Se hur länge en enhet kvalificerar sig för uppdateringar på g.co/chromeosupdates/sv/.

Pröva de nya ljusa och mörka temana

Nu har Chromebook ljust och mörkt tema. Med ljust tema är allt ljust och färgglatt, medan mörkt tema kan vara bra när det är mörkt i omgivningen. Du kan välja att din laptop ska ha samma tema hela tiden eller välja att Chromebook automatiskt byter från ljust till mörkt tema när det blir kväll.

Anpassa Chromebook

Vi presenterar en plats att anpassa utseendet på din laptop. I appen Bakgrund och stil kan du välja bland mängder av unika bakgrunder och skärmsläckare, eller använda dina favoritbilder från Google Foto. Dessutom kan du välja om du vill ha det nya mörka eller ljusa temat på skrivbordet.

Anpassa Chromebook

Kommentera och redigera PDF-filer

Nu kan du redigera PDF-filer i Chromebooks inbyggda Galleri-app. Det är bara att öppna PDF-filen och sedan kan du fylla i formulär, markera text eller lägga till kommentarer. Och med frihandsanteckningar kan du lägga till din signatur på ett dokument, och sedan enkelt dela PDF-filen via appen.

Kommentera och redigera PDF-filer

Visa kalendern med ett tryck

När du trycker på datumet på Chromebook-hyllan visas en fullständig månadskalender. Du behöver inte öppna en ny flik eller app bara för att kolla vilken veckodag den 25 är. Du kan scrolla genom några månader eller välja ett specifikt datum för att visa dina Google Kalender-händelser.

Funderar du på att
byta?

Att byta från Mac eller Windows är lika enkelt som att logga in. Med tre enkla steg har du dina filer och foton på din nya Chromebook.