Vad är nytt med Chromebook?

Chromebook-enheter uppdateras automatiskt så att du får de senaste funktionerna och programvaran förblir snabb. Här är de viktigaste av de senaste uppdateringarna.

Bättre videosamtal

Med den nya Google Meet-appen får du bättre prestanda och lättåtkomliga funktioner, till exempel videobakgrunder, som gör mötena roligare och mer inkluderande. Nu är Google Meet förinstallerat på alla nya Chromebook-enheter. Du kan enkelt söka efter appen genom att trycka på multiknappen eller -tangenten.

Bättre videosamtal

Lägg till en emoji med den nya väljaren

Det har blivit lättare att uttrycka sig med emojis på Chromebook. Det nya kortkommandot (multiknappen eller tangent + skift + blanksteg) öppnar en komprimerad emojiväljare. Du kan se dina senast använda emojis samt scrolla och söka efter fler. Med ett klick infogar du den perfekta emojin i konversationer, dokument eller textfält på din Chromebook.

Lägg till en emoji med den nya väljaren

Anpassa skrivbordet

Anpassa skrivbordet med nya bakgrunder designade av Aurélia Durand, Sabrena Khadija och Meech Boakye, som har tolkat konceptet gemenskap. Du kan testa bakgrunderna genom att högerklicka på skrivbordet och sedan välja Ange bakgrund och Gemenskap.

Fler filer nära till hands

Du kanske redan använder Tote för att få snabbåtkomst till de senaste nedladdningarna, skärmbilderna/skärminspelningarna och filer som du har fäst. Nu visas dessutom genomförda skanningar från appen Filer och rapporter från appen Diagnostik i Tote. När du har sparat ett skannat dokument blir det därför enklare att hitta, direkt från hyllan på Chromebook.

Fler filer nära till hands

Funderar du på att
byta?

Att byta från Mac eller Windows är lika enkelt som att logga in. Med tre enkla steg har du dina filer och foton på din nya Chromebook.