Vad är nytt med Chromebook?

Chromebook-enheter uppdateras automatiskt så att du får de senaste funktionerna och programvaran förblir snabb. Här är de viktigaste av de senaste uppdateringarna.

Dela filer snabbt med Närdelning

Med Närdelning kan du snabbt och säkert dela filer mellan din Chromebook och andra Chrome OS- eller Android-enheter. Du kan skicka och ta emot filer utan att dela dina kontaktuppgifter så att dina uppgifter och filer förblir privata. Kom igång genom att öppna inställningarna och aktivera Närdelning.

Dela filer snabbt med Närdelning

Få svar automatiskt

Du kan redan använda Appstartaren till att söka efter appar, filer, resultat på Google med mera. Nu visar den automatiskt svar som enkla beräkningar eller väderinformation utan att du behöver öppna ett nytt webbläsarfönster. Prova nu genom att trycka på multiknappen ( eller ) och genom att skriva "väder" i sökfältet.

Få svar automatiskt

Få aviseringar med appmärken

Se enkelt vilka appar som kräver din uppmärksamhet. Ett litet runt märke på en appikon visar att appen har aktiva tillgängliga aviseringar eller något nytt att visa dig. Du kan inaktivera dessa märken genom att öppna snabbinställningarna och klicka på Aviseringar.

Enkel åtkomst till felsökning

Felsök enkelt Chromebook med den nya appen Diagnostik. Du kan kontrollera statusen för laptopens batteri, CPU och minne samt köra tester. Om du märker att batteriet laddas ur snabbare än vanligt kan du kontrollera batteristatusen direkt från appen. Öppna den nu genom att trycka på multiknappen ( eller ) genom att söka efter Diagnostik.

Funderar du på att
byta?

Att byta från Mac eller Windows är lika enkelt som att logga in. Med tre enkla steg har du dina filer och foton på din nya Chromebook.