Подобрете продуктивността и работата в екип с помощта на Google Диск

Гледайте видеоклипа, за да разберете как Диск може да ускори работата в екипа ви

Икона

Включва приложения за съвместна работа директно в облака

Документи

Работете съвместно по документ заедно с други членове на екипа си или хора извън фирмата ви, като ползвате един източник на достоверни данни. Обсъждайте съдържанието посредством коментари и елементи за действие.

Таблици

Всеки може лесно да взима решения въз основа на данни. Анализирайте, визуализирайте и споделяйте данни чрез електронни таблици, за да взимате информирани решения като екип.

Презентации

Представяйте най-добрите си постижения чрез отлично подготвени презентации. Използвайте шаблони и предложения, за да създавате и редактирате лесно презентации с екипа си, като работите заедно върху най-новата версия.

Банер
Икона

Интегрира се със съществуващите ви инструменти

Microsoft Office

Можете да работите съвместно с екипа си по файлове на Microsoft Office, без да се налага да ги преобразувате. Чрез присъствието в реално време за файлове на Офис няколко души от екипа могат да работят по един и същ файл, без да се притесняват за проблеми с контрола на версиите.

Други инструменти

Диск също така поддържа интегриране с десетки други инструменти и приложения, които екипът ви може да използва, включително Adobe, Atlassian, DocuSign, Salesforce, Slack и др.

Над 100 файлови типа

В допълнение към Документи, Таблици, Презентации и Microsoft Office Диск поддържа над 100 файлови типа, включително PDF файлове, файлове на CAD-софтуер, графични файлове, видеоклипове и др.

Банер
Икона

Работи с технологиите на Google за търсене и изкуствен интелект

В Диск работи мощната и точна технология за търсене, която използвате всеки ден, така че екипът ви да може бързо и точно да намира подходящото съдържание.

Приоритет

Функцията „Приоритет“ използва изкуствен интелект, за да предвижда какво търсите и да предлага най-подходящото съдържание в този момент, което помага на вас и на екипа ви да намирате файлове с до 50% по-бързо.

Разглеждане

Функцията „Разглеждане“ улеснява създаването на съдържание и предлага повече възможности за това, като позволява на екипа ви да задава на естествен език въпроси за данните и лесно да намира и добавя към файловете ви предложено съдържание.

Банер

Допълнителни функции

Икона

Файлов поток за Диск

Прехвърляйте файлове в Диск от облака направо на компютъра ви Mac или PC, за да освободите дисково пространство и капацитет на мрежата. Промените, които вие или сътрудниците ви правите, се актуализират и синхронизират автоматично, така че винаги имате най-новата версия.

Икона

Споделени дискове

Споделени пространства, където екипите лесно могат да съхраняват файловете си, да търсят в съдържанието им и да осъществяват достъп до него. Файловете в споделен диск принадлежат на съответния екип, а не на отделен човек, така че екипът ви винаги ще има достъп до файловете, необходими за работата му.

Икона

Защита от загуба на данни

Не допускайте членовете на екипа да споделят поверително съдържание с хора извън него. Диск може да сканира файловете за поверителна информация и да блокира достъпа до тях на хора извън организацията ви.

Икона

Офлайн достъп

Ако нямате достъп до интернет, няма проблем – пак можете да създавате, преглеждате и редактирате файлове в Документи, Таблици и Презентации. Промените, които извършвате офлайн, се синхронизират автоматично, щом се свържете с интернет.

Икона Икона

Да започваме

Икона

Физически лица

Съхранявайте, споделяйте и използвайте файловете си от което и да е мобилно устройство, таблет или компютър, като първите 15 ГБ от хранилището са безплатни.

Икона

Екипи

Помогнете на екипа си да действа по-бързо чрез сигурна платформа за съвместна работа в облака, с която лесно можете да споделяте, съхранявате и използвате файлове.

Икона

Бизнес

Защитавайте и обезопасявайте данните на фирмата си с помощта на функцията за защита от загуба на данни, Vault за електронно разкриване и архивиране и Центъра за сигурност.

Ресурси