Har du spørgsmål
om at skifte?

Få svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål om at skifte til Chromebook.

Hvad er en Chromebook?

En Chromebook er en computer, der kører Chrome OS – det hurtige, simple og sikre operativsystem. Softwaren på Chromebooks er designet og udviklet af Google og derefter kombineret med hardware fra førende brands som f.eks. HP, Dell, Lenovo, Samsung, Acer og ASUS.

placeholder

Er Chrome OS nemt at sætte sig ind i?

Chrome OS er udviklet til at være nemt at bruge, så det er let som en leg at skifte. Det har de apps, du allerede kender fra Google Play, samt nyttige funktioner som f.eks. Google Assistent.

Kan jeg arbejde og studere hjemmefra med en Chromebook?

Ja. Chromebooks er perfekte til at arbejde og studere hjemmefra, da de har:

Indbygget sikkerhed Chromebooks sikrer dig imod uønsket software takket være flere lag af sikkerhed og automatiske opdateringer

Enkel opsætning Blot log ind på din Google konto for at komme i gang, og du vil have adgang til dine filer i Google Drive, samt dine indstillinger fra Chrome, på din nye Chromebook.

Nem adgang til Google-tjenester Google Meet fungerer perfekt sammen med Chromebooks, hvilket gør det nemmere for dig at samarbejde med dine kolleger.

Ingen PC-skærm? Intet problem Cast dine faner fra Chrome browseren til et TV, der har en Chromecast tilkoblet, eller brug dit TV som et virtuelt skrivebord.

Google Play Apps Tilgå Apps, såsom Microsoft Word og Netflix, på din Chromebook for at få tingene klaret og holde dig selv underholdt.

For hele familien Tilføj brugere og del din Chromebook med hele familien. Med Family Link kan du sætte rammerne for, hvordan dine børn kan bruge en Chromebook.

Digital velfærd Digital velfærdsværktøjer, såsom “natbelysning” og “forstyr ikke”, hjælper dig til at sætte passsende grænser for dit arbejde samt at opretholde et sundt forhold til teknologi.

Er Chromebooks nemme at bruge?

Ja. Du skal bare logge ind på din Google Drev-konto for at finde dine sikkerhedskopierede filer på din nye Chromebook. Chromebooks har også indbyggede apps som f.eks. Gmail og Google Docs, så du nemt og hurtigt kan komme i gang med at bruge de produktivitetsværktøjer, du kender.

Hvad er Multiknappen?

Alle Chromebooks har en Multiknap. Med denne knap kan du hurtigt finde det, du skal bruge. Tryk på den for at søge på Google, i Drev eller efter apps, filer og meget andet – alt sammen på ét sted. Du kender muligvis denne knap under et andet navn – "applisten" eller "søgetasten". Vi syntes, at denne knap fortjente et navn, som i højere grad forklarer, hvorfor den er så nyttig til at finde alt, hvad du skal bruge til at foretage research, lave lektier, afprøve nye opskrifter og meget mere.

Hvad hvis jeg ikke har Wi-Fi?

Intet problem. Med Chromebooks kan du blive underholdt og holde dig produktiv, selvom du er offline.

Tjek din mail i Gmail i offlinetilstand.

Hold styr på budgetter eller planlæg fester i Google Sheets og Docs i offlinetilstand.

Tjek din dagsorden i Google Kalender-appen.

Organiser din huskeliste i Google Keep.

Se en film i Netflix-appen*.

Lyt til dine foretrukne podcasts i Pocket Casts-appen.

Gem websider, når du bruger Chrome, så du kan læse dem offline senere.

*kræver abonnement

Kan jeg fortsat bruge Office?

Ja. Du kan downloade Microsoft Word-, Excel- og PowerPoint-applikationerne på din Chromebook, eller få adgang til dem via nettet for at samarbejde og forblive produktiv, uanset hvor du er, og hvilken enhed du bruger. Chromebooks har også Google Docs, Sheets og Slides, der giver dig mulighed for at arbejde på dine filer med flere personer ad gangen på tværs af dine enheder.

Opbevares mine ting sikkert i skyen?

Der er mange fordele ved at gemme dine filer i skyen. Når du gemmer filer i mappen Mit drev, sikkerhedskopieres de automatisk, så du har en kopi, hvis du mister din Chromebook. Desuden krypteres alle dine filer ved hjælp af de bedste Google-sikkerhedsprotokoller.

Hvad med sikkerheden?

Alle Chromebooks har indbyggede sikkerhedsfunktioner, så du er beskyttet fra det øjeblik, du åbner din nye Chromebook. Chrome OS har også flere sikkerhedslag og opdateres automatisk, så du ikke forstyrres.

Mister jeg adgangen til mine ting, hvis jeg skifter?

Det er nemt at skifte til en Chromebook. Du skal bare flytte dine filer til Google Drev på den computer, du snart udskifter, og derefter logge ind på din Google-konto på din nye Chromebook. Voila! Du har nu adgang til alle dine ting.

Personal
Dokumenter
Filer 2013
Screenshots
Resume
Billedsamling
Afgifter
Downloads
Videos
Skrivebord
Costa Rica
Applikationer

Er der nogen særtilbud til min Chromebook?

Din nye Chromebook har mange fordele – et særtilbud er måske en af dem! Du er muligvis kvalificeret til softwarefordele og nedsatte apps, når du køber en ny Chromebook.

Hvad folk siger

Alle Chromebooks er utroligt nemme at konfigurere. Du skal bare logge ind på din Google-konto, så får du adgang til alle dine ting på din computer. Selv Android-apps som f.eks. Instagram eller Snapchat kan downloades til Chrome OS.

Dave G., Quartz

Googles Chrome OS-operativsystem opdaterer sig selv lydløst og automatisk uden at blive langsommere over tid.

JR Raphael., Computerworld

Du behøver ikke bekymre dig om antivirussoftware, komplicerede indstillinger eller kompatibilitet. Tingene fungerer bare – så nemt er det.

JR Raphael., Computerworld

Sikkerhed og brugervenlighed er indbygget i Chrome OS, og det er nemt at se.

Kevin M., Forbes

Er du klar til at skifte?

Det er nemt at skifte fra din Mac eller pc. Gennemgå vores detaljerede vejledning for at sikkerhedskopiere og overføre filer fra din gamle computer til din nye Chromebook.

Der er et stort udvalg af Chromebooks til Mac- eller pc-brugere, der gerne vil prøve noget nyt.