Mitä uutta Chromebookilta löytyy?

Chromebookit päivittyvät automaattisesti: ne tarjoavat käyttäjille aina uusimmat ominaisuudet ja pitävät ohjelmiston toimivana ja nopeana. Tässä on yhteenveto uusimmista julkaisuista.

Muuta kohdistin magentanväriseksi

Voit nyt vaihtaa kohdistimen väriä parantaaksesi sen näkyvyyttä ja tehdäksesi Chromebookista omannäköisesi. Valittavana on seitsemän väriä: punainen, keltainen, vihreä, turkoosi, sininen, magenta ja pinkki. Tämä ominaisuus on suunniteltu auttamaan heikkonäköisiä henkilöitä. Jos haluat muokata kohdistinta, avaa asetuksista "Hallinnoi esteettömyysominaisuuksia" > "Hiiri ja kosketuslevy" ‑osio.

Parannettu Teksti puhuttuna

Teksti puhuttuna ‑ominaisuudella voit korostaa osan tekstistä ja kuulla sen ääneen luettuna. Nyt voit halutessasi lisätä taustalle varjon, jonka ansiosta pystyt keskittymään helpommin korostettuun ja ääneen luettuun sisältöön. Tämä on erityisen hyödyllinen henkilöille, joilla on heikko näkö tai oppimisvaikeuksia, esim. dysleksia. Jos haluat käyttää tätä parannettua ominaisuutta, hae asetuksista "Teksti puhuttuna".

Helpompi pääsy Wi-Fi-verkkoon Wi-Fin synkronoinnilla

Wi-Fin synkronoinnin ansiosta pääset Wi-Fi-verkkoon helposti useammalla Chromebookilla. Nyt kun lisäät Wi-Fin salasanan yhdelle Chromebookille, tiedot tallennetaan turvallisesti tilillesi ja voit välittömästi yhdistää kyseiseen verkkoon, kun kirjaudut sisään toisella Chromebookilla. Voit laittaa tämän pois päältä milloin tahansa asetuksista.

Helpompi pääsy Wi-Fi-verkkoon Wi-Fin synkronoinnilla

Säädä mikrofonin äänenvoimakkuutta nopeasti

Nyt voit säätää muutamalla klikkauksella äänesi voimakkuutta videopuheluissa. Uudella mikrofonin liukusäätimellä pystyt heti säätämään, kuinka voimakkaasti äänesi kuuluu puheluissa. Kokeile tätä ominaisuutta suoraan pika-asetuksista.

Säädä mikrofonin äänenvoimakkuutta nopeasti

Kiinnostaako
vaihtaminen?

Vaihtaminen Mac- tai Windows-tietokoneesta onnistuu yksinkertaisesti kirjautumalla sisään. Tiedostosi ja kuvasi ovat valmiina uudella Chromebookillasi kolmen helpon vaiheen jälkeen.