Acer Chromebook Spin 311

Adviesprijs: €349

De prijs kan variëren per retailer.

De Acer Chromebook Spin 311 is speciaal bedoeld voor een mobiele levensstijl. Je kunt de lichte behuizing in verschillende standen gebruiken. De Acer Chromebook Spin 311 is speciaal bedoeld voor een mobiele levensstijl. Je kunt de lichte behuizing in verschillende standen gebruiken. Verkooppunten:

Overzicht van de kenmerken

  • 11,6"-scherm
  • 10 uur batterijduur.
  • Maximale opslag tot 64 GB
  • Intel Celeron N4000 1,1 Ghz dual-core
  • Deze Chromebook heeft een lange batterijduur. Gebruikers zijn bovendien in een oogwenk online dankzij de snelle CPU van Intel® en de wifi 5-verbinding (802.11ac).

Acer Chromebook Spin 311

Adviesprijs: €349

De prijs kan variëren per retailer.

Acer Chromebook Spin 311

Adviesprijs: €349

Technische informatie

Besturingssysteem

Chrome OS
Chromebooks zijn voorzien van Chrome OS. Dit is een gloednieuw besturingssysteem van Google voor een nieuwe generatie computers. Het is een browser- en cloudgeoriënteerd besturingssysteem dat binnen enkele seconden is opgestart, waardoor je vrijwel meteen verbinding met internet kunt maken. En dankzij Chrome OS worden de updates automatisch beheerd1, waardoor Chromebooks na verloop van tijd juist sneller en veiliger worden.
1. In ons Helpcentrum vind je meer informatie over de beëindiging van automatische updates voor dit apparaat.

Beste van Google

De wereld aan Play Store-apps binnen handbereik
Krijg toegang tot de nieuwste Android-apps, games, muziek, films, tv-programma's, boeken, tijdschriften en meer, allemaal vanaf je Chromebook. En aangezien de Play Store-collectie voortdurend wordt aangevuld met nieuwe apps en aanbiedingen, vind je hier altijd wel leuke content die bij je stemming past.

Heb je vragen?

Of je nu overweegt om je eerste Chromebook te kopen of een upgrade zoekt, wij staan klaar om je te helpen.

© 2021 DigitalGlobe

Koop je Acer Chromebook Spin 311

Adviesprijs: €349
Google gebruikt cookies om services te leveren, advertenties te personaliseren en verkeer te analyseren. Je kunt je privacyopties op elk gewenst moment aanpassen via je Google-instellingen. Meer informatie. OK